------

--------------------


"Hon har fantasi, den där Selma"

Igår var jag och J på stadsteatern och såg Selma Lagerlöfs "Charlotta Löwenschöld" en spännande spökhistoria med hämnd och kärlek som huvudtema. Det var jättebra (om dock lite lång) men det gav mig verkligen mersmak på Selma Lagerlöfs triologi om Löwenschöldska släkten.

Citat ovan är direkt taget från min älskling, som tyckte att pjäsen var lika bra som jag.

Att-göra-listan är lång för helgen

I helgen ska jag

rensa ut och frosta av frysen
packa upp ett antal flyttlådor
få iordning gästrummet

möblera vardagsrummet
städa klart hallen
åka till IKEA
- plafondlampor 4-6st
- gardinstängar
- mörkläggningsgardin
- kolla in byrå och en liten fåtölj
- kolla in en vit matta
Storhandla mat
Börja rensa ur och städa köket

ovanpå detta skulle jag vilja
gå en sväng på stan
fika
laga god middag

titta på ensam mamma söker
mysa med pojkvännen
sova

UPPDATERING: well jag hann med en del iallfall, IKEA fick flyttas till nästa helg då det inte fanns några vinterdäck på mammas bil (som vi måste låna eftersom min bil står på verkstad, se nedan). Men jag hann i allfall storhandla och snälla pappa skjutsade hem mig. Äntligen är kyl och frys fyllt med massor med mat, handlade för 1200 kr, får se hur länge det räcker. Sen blev det massor med film på sönsdagkväll, farligt att fått ALLA HD-kanaler. Men det kommer försvinna snart. Jag har fått ordning i "mitt" kontor, dock saknas lite saker men det kommer bli ett jättemysigt rum.  

Ha en bra dag


fortsättning

Jag kom hem till slut även om det innebar att traska längst Karlbergsleden en bit i regnet. När jag kom hem så la jag mig på sängen och pojkvännen kom och höll om mig, efter en stund så enades vi om att gå och äta på Roppongi på Hantverkargatan. Så dagen avslutades riktigt mysigt med tv-tittande under täcket.

så en sån pissdag var det faktiskt inte till syvende och sista. Har dock inte hört något om vad det är för fel på bilen.

livebloggning och vilken jävla pissdag

Jag har nöjet att berätta att jag sitter under Karlsbergsbron med motorhaveri och har varit med om en av de mest traumatiska upplevelserna i mitt liv. Bilen la helt enkelt av, alla lampor började lysa och motorn dog. Som tur var kunde jag rulla nerför fram tills jag kom fram till postterminalen där jag kunde svänga av. <nu väntar jag på bärgningsbilen och hoppas att den kommer snart för jag är både svinkall och kissnödig. Det här är en gång för mycket att åka bärgningsbil,
 
Vilken jävla pissdag det här har varit, jag vill bafra åka hem och lägga mig under täcket. Frå¨gan först är bara hur i helskotta jag ska komma härifrån.

Jag har ett hem

Äntligen har jag ett hem som är bara vårt. Den inneboende vännen flyttade ut i söndagseftermiddag. Jag vill bara vara hemma och fixa. Det kliar i hela kroppen, jag vill flytta möbler, packa upp flyttlådor, rensa i köket och kylskåpet.

Jag är så glad. Jag älskar mitt nya hem

Positiva aspekter på träningsvärk

1. Man inser att man har muskler, små men ändå, dom är där
2. Man förstår vad musklerna används till och i hur många situationer
3. Man får göra saker i mycket långsammare tempo, man skiter i trapporna och man behöver inte bära

har ni fler positiva aspekter på träningsvärk?

Annars så hatar jag träningsvärk, så det blir bodypump på måndag igen, för att träna varannan vecka räcker inte, jag har ont i en vecka efter.

Arton dagar

Jag ska vara ledig 18 dagar kring jul, arton dagar! det är så långt, åh vad jag längtar. Även om jag tror att jag kommer att tycka att det blir lite trist att bara gå hemma. Min första semester som jag stannar hemma på. Men det är ett nytt hem så det kommer nog finnas tillräkligt att ta hand om.

Men artondagar, helt sjukt bra julledighet det här året.

Låt den rätte komma in

Jag har börjat läsa Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist (boken som precis blivit film och går på bio). Det är en skräckbok och handlar om en vampyr som härjar i Blackeberg. Väldigt bra faktiskt, jag är sjukt sugen på att se filmen i och med att den fick så otroligt bra kritik men då kommer vi ju till min harighet. Jag går inte på något läskigt på bio, tokvägrar, men får se den på dvd sen.Lite splashing

Måste bara säga något om bittra, negativa männsikor. Jag är så trött på människor som tror illa om andra, som förutsätter att människor jävlas med en. Människor som bara ser negativt på livet och allt omkring. Det är synd om man stänger dörrar som faktiskt är öppna, för det är jäkligt jobbigt att öppna dom igen.

Man styr sitt eget liv, man gör det man vill med det och det är jävligt jobbigt att leva sitt liv styrd av yttre omständigheter.  Positiv enegi ger mer positiv energi och den spiralen är enbart uppåtgående.

Varför tar jag upp detta (jag som är en solstråle varje dag) :) Jo, därför att jag har varit utsatt för människors negativitet och konstiga outlook on life på senaste tiden och jag har själv hamnat i situationer som jag hade kunnat hantera helt annorlunda och istället valde ödmjukhet och bjöd på ett leende och fick mycket hjälp. Tro inte att folk gör saker för att jävlas, andas, tänk positivt och bjud på det.