Påskledighet och mer

Idag är enda dagen den här veckan som jag befinner mig på kontoret. Imorgon bär det nämligen av till Sälen på konferens. Det ska bli jättemysigt och trevligt. Massor med roliga aktiviteter inbokat och jag ska äntligen få träffa min eventplaner "gött!".

Påskhelgen har varit helt fantastiskt i den meningen att det inte blev mycket gjort utan jag har bara njutit av den tillsammans med Mr J. Sovit, ätit god mat, sett film och njutit av varandras sällskap. Ibland är det så enkelt men så fullfilling (i brist på svenskt ord).

Jag har även köpt in klänning till fröken S bröllop. Ska ta en bild och lägga upp här på bloggen. Den är så fin och blev en bra komplettering till garderoben. Gick på stan med mammsingen och hittade klänningen på Kookai.

Nu har jag lovat er bilder från Teneriffa, på klänningen, jag har även bilder på min TOMMA mail inkorg att visa. Jag får helt enkelt avvakta med allt detta till vecka 14.

Ha det så bra i vårat vinterlandskap

och pga mitt state of mind så en stor kram till era alla

ps Jag kan bara inte sluta le

Mellan himmel och jord


Jag befinner mig någonstanns mellan himmel och jord, jag återkommer när jag landat.

Back in real life

Vad härligt vi har haft det, jättevarmt och skönt. Jag badade till och med i poolen och vi gick långa strandpromenader. Jag ska ladda upp lite bilder här på bloggen snart. Det ska bli standard att göra en sån här resa varje år. Det blev inte speciellt dyrt heller, gjorde av med förvåningsvis ganska lite pengar, fast det kändes som pengar rann ur händerna hela tiden. Resturangbesöken var billiga och tillslut hittade vi en riktigt supermercado så vi kunde köpa hem lite bra frukost och lunchmat.

Så nu är man utvilad och fått färg på kroppen.

Idag ska jag göra nåt som jag aldrig gjort förut med någon. Jag ska träna tillsammans med Mr J. Får se hur det går, vem ger upp första? Min kondition är rätt så bra efter långa powerwalks (före frukost) hela veckan. Pomenader överallt och flera kilometer strandremsa.

Snart är det ledigt igen, påsken hägrar och jag planerar att leva storstadsliv och fixa mitt badrum.









Allt ar super!

Allt ar underbart har nere. Hotellet, solen, varmen.

en snabb halsningar bara.

Packning

Packning och jag går inte riktigt ihop och jag tycker mycket illa om att packa. Jag packar alltid för mycket, det blir tungt och jobbigt att släpa på. Jag försöker verkligen downsiza men det är svårt. Det roliga var att jag faktiskt plockade bort några saker ur packningen, men sen kom jag på att jag lagt till lika mycket. Jag fick ringa pappa och be honom svänga förbi med ny väska mitt i mitt packningsförsöket för jag insåg att det skulle verkligen inte få plats. Det som tar mest plats är skor och då har jag verkligen inte plockat med mig ett enda förmycket par skor.

Men men, bara det inte blir övervikt och med den nya väskan så kommer jag ha plats att shoppa.

Annars så ser jag mycket fram till imorgon och speciellt när jag sitter på det där planet ner.


Vilken dålig dag

Jag är så trött, super duper trött. Jag tror att den stora tröttheten/avstressningen har kommit. Jag har inte ens börjat att packa ännu. Vill bara sova. Ligger i soffan och försöker hålla mig vaken. Har redan ätit två alvedon.

Måste igentligen ta tag i både packning och matplanering. Hur lång tid ska jag ge mig?

+ att jag har dålig hår och hud dag.

Men imorgon smäller det, upp kl fem på morgonen med avfärd kl sex. Åh jag längtar!

Men ni får ha en så bra dag och helg

3 dagar kvar

Tre dagar tills jag sitter på ett plan till Teneriffa. Jag längtar så himmla mycket. Idag kändes det extra skönt när man vaknade och såg att det var snö på marken.

Ikväll ska jag på TopShop invigning i Skärholmens Centrum med J. Fick förhands inbjudan och 20 procent på hela sortimentet. Så det blir att kolla in ett par nya jeans från petite serien (om dom har det där), en skepparkavaj, jag har fått för mig att jag vill ha en sån till våren och tidiga hösten, och en klänning till ett viss bröllop i sommar.

Känner jag mig själv rätt så kommer jag väl hem med nada. Nä, ett par jeans bir det i vilket fall som helst. Det är dom enda jeansen jag kan köpa och få dom 140 spänn billigare är aldrig fel.

Well back to work,

Ha en bra dag

hörsel

Som många av er vet så klagar jag rätt ofta på att jag inte hör, jag hör inte när folk pratar med mig, när jag pratar i telefon, när jag går på en gata eller är på nattklubb. Jag tycker det är jätte irriterande med höga ljud, som när tv:n är på för högt eller hög musik i bakgrunden.

Men, uppenbarligen har jag inte dålig hörsel

Nej för jag vaknar av

1. Kolsyrebubblor i en burk på mitt sängbord

2. Barnskrik  från grannhuset.

Det vaknade jag av i natt, barnskrik från en bäbis i grannhuset.

Jag har inte dålig hörsel. punkt

Min helg

Denna helg har verkligen varit lugn, näst intill långtråkig. Jag började i lördags kl halv tio och storstäda, jag städade allt från golvlister till taklampor. Jag rensade, slängde, ordnade och listat hur mycket som helst. Jag blev klar i dag vid halv två, då hade jag

- storstädat lägenheten
- börjat på packningen till tenerriffa
- skrivit packlista till tenerriffa
- läst alla bloggar
-strykt dukar
- ätit lunch
-hämtat resväska och lämnat saker i källaren
- rensat
- skrivt listor på allt jag måste göra

Sen hade jag urtråkigt. Då tittade jag på reprisen av Gynning och sen tog jag mig hem till mamma och pappa, blev bjuden på middag och tog hem min bil. Tyvärr fortfarande ont i halsen, det får inte bli värre.




2 rätt


Perrelli och bengtzing

ja, jag kanske ska bli synsk

schlagerfestivalen

okej nu sitter jag här framför tv och tittar på schlagerfestivalen.

Niclas, nja inte så mycket att säga

tjejgruppen, what was that name?

Killar som vitar för mycket på rumpan och höfterna är någonstanns väldigt osexigt. Usch!

Nu är det Linda....sjunger så klart om hur desperat hon är! usch Varför är dom skotsrutiga?
schlagermodet kommer jag aldrig att förstå mig på. Men men, hon går nog vidare.

Okej, nu kommer nordman, häxprocesser, Usch! dont get me started on könsförtrycket i häxbränningar, Usch
Börjar det inte bli lite gammalt att han låter så där? Jag bytte kanal.

Nu kommer Sibel, från Idol (remember) det har varit tyst från henne på ett bra tag. Men nu så....åh vad söt hon är, vilken röst!

Nu kommer en okänd..... åh nej, en sån där uppbeat, hiphop, fd jugoslavisk låt.

Btw så måste jag bara säga att jag älskar Luuk, hans humor är så underbar, hans kommentarer är klockrena. Jag gillar verkligen sån typ av humor, som är lite ironisk, refererande och totalt allvarlig.

Nu Perrelli, nerbantad och skitsnygg. Men sjungades på engelska, det är ju inte så vanligt. Hon går vidare. 
Cavalliinspirerad klänning (ni vet den där som gjorde även för H&M)

that was it

Björn Gustavsson, my new love. Han är ju för söt. 
 




3 rätters middag

Hur många sjuklingar bjuder sig själva på tre rätters middag. Jo, jag gör det. Antingen för att jag är lite knäpp och överambitiös.

Men det här blev det ikväll iallfall

Förrätt:

En bruscetta på hembakat bröd med körsbärstomater och mozzarella

Varmrätt:

Chili con Carne med fullkornsris och ruccolasallad.

Efterrätt:

En fruktsallad på banan, apelsin och äpple med sprinklad citron över. Sött, surt och mittemellan.
 
Men det blev en bra belöning efter storstädningen som jag påbörjade idag och avslutar imorgon. :) Överambitiöst det oxå för en sjukling.

Vem säger att jag inte kan njuta och ta hand om mig själv. Är lite övergiven för tillfället :(