Hittade detta elipse kit i byrålådan, inge...

dsc00181 (MMS)

Hittade detta elipse kit i byrålådan, ingen aning om vad det är??


Efter en fantastisk matupplevelse på matti...

dsc00180 (MMS)

Efter en fantastisk matupplevelse på mattias dahlgren igårkväll så fortsatte det med den lilla råglimpa man fick med sig hem. Den skar jag upp och åt med smör och tjocka skivor leverparstej i morse, underbart'


Vilket fint presentbord, tack så mycket fö...

dsc00179 (MMS)

Vilket fint presentbord, tack så mycket för de fina gåvorna


Vilket fint presentbord, tack så mycket fö...

dsc00179 (MMS)

Vilket fint presentbord, tack så mycket för de fina gåvorna


Efter en fantastisk matupplevelse på matti...

dsc00180 (MMS)

Efter en fantastisk matupplevelse på mattias dahlgren igårkväll så fortsatte det med den lilla råglimpa man fick med sig hem. Den skar jag upp och åt med smör och tjocka skivor leverparstej i morse, underbart'


30-ÅR

Nu har dagen kommit, jag har blivit trettio.

och

Det är väl klart att det inte känns något jätte annorlunda mot igår men det är en skillnad och det tänker jag fortsätta att hävda.

Jag har några önskningar för framtiden som jag hoppas infrias, tyvärr så kan det vara så att jag måste jobba lite mer med mig själv innan dessa önskningar kommer att bli till.

Nu ser jag framemot ikväll, jag ska korka upp champagne och äta gott, och sen fortsätter veckan med total uppladdning för Italien.

Jag vill även tillägga att jag är otroligt tacksam för mina fina vänner och min underbara familj.


Varje gång jag är på banken blir jag lika ...

dsc00177 (MMS)

Varje gång jag är på banken blir jag lika förvånad över hur mycket folk det är där. I försig har jag ett rekordår med mina fyra besök hittills. Hur ofta går folk till banken i genomsnitt tro?


moving into my thirties

Nu har jag avslutat min sista vecka som 29-åring och lämnar en årtionde bakom mig. I mitten av nästa vecka fyller jag 30 år och börjar ett nytt årtionde i mitt liv.

Det känns väl så där, jag är inte helt okej med att bli trettio, men samtigt känns det spännande och lite "på tiden".
Jag har haft en stor fest redan i april tillsammans med en kompis och i denna vecka ska jag ha grillbuffé med vänner och familj och på själva födelsedagen ska jag ut och äta med min familj på Mattias Dahlgrens Matsalen på Grand här i Stockholm.

Sen drar jag till Italien och leker tonåring i en månad. Kanske får kyssa en vacker italienare, bada i månsken och dricka mig bakfull och dansa på svettiga dansgolv. Samtidigt får jag göra besök på bondgårdar, se ny städer och ha min nya guidebok i högsta hugg. Bästa av båda delarna vara ung och vuxen samtidigt. 

Jag har även avslutat mitt 20-tal med att kyssas med en ung man och det tänker jag fortsätta med. Det håller mig ung!  


Högen med packning blir bara större. Pappr...

dsc00175 (MMS)

Högen med packning blir bara större. Pappret som ligger ovanpå allt är listan, den har dubbelrader. Samtidigt ska jag orka släppa på allt genom italien, puh!


Frisörbesök idag, äntligen ska jag bli fin...

dsc00170 (MMS)

Frisörbesök idag, äntligen ska jag bli fin i håret till nästa veckas festligheter


I brist på annan titel vill jag också bli ...

dsc00169 (MMS)

I brist på annan titel vill jag också bli inbjuden (härdanefter) som civilekonom, haha


En packe böcker som ska med till italien, ...

dsc00166 (MMS)

En packe böcker som ska med till italien, räcker det tro?


Bikini till italien?

dsc00165 (MMS)

Bikini till italien?


19 bitar sushibitar senare

dsc00164 (MMS)

19 bitar sushibitar senare


YES!

Jag har gjort min bästa tid någonsin på 5 km, 31,31 min. Som tur är så tar dom mellantiden 5 km då hela loppet är 5,5 km och den tiden blev 34,06.

Yeay!

Det är roligt när man förbättrar sig och man förstår att man kan ge så mycket mer än vad man tror.

Nu kör vi!

dsc00162 (MMS)

Nu kör vi!


Blodomloppet

Imorgon ska jag springa blomdomloppet (5 km), för tredje gången. Det går runt Djurgården och avslutas med picknik. Det är kul att ha som ett mål varje vår och gör att jag alltid kommer igång med joggning. Jag försöker att tävla med mig själv om tiden. Förra året sprang jag på 39 minuter, dock var banan 5,3 km (vilket inte var aviserat), vilket igentligen innebar en tid på 36 minuter för 5 km. Igår sprang jag 6 km på 46 minuter på löpband så vi får se hur det går. Jag hoppas på att jag kommer in på under 40 minuter.


Pizzabak

dsc00156 (MMS)

Pizzabak, otroligt gott! Men lite galet efter 6 km på löpbandet, allt hade nog varit gott


Jag dör av stress

Det är inte många veckor kvar nu tills jag går på semester, 3 för att vara mer specifik och jag inser att jag har så mycket att göra, planer och måsten att det är helt sjukt fram till dess. Aaarghhh.

Plockat fram sommarkläderna från förra året

dsc00149 (MMS)

Plockat fram sommarkläderna från förra året


Ett nytt försök

Den här helgen hade jag vikt till att sola - men solen ville inte riktigt igår så det blir ett nytt försök idag istället. Ikväll blir det Kungsträdgården med "smaka på stockholm" och konsert. Tänkte kolla in snygga killar också :) 

En dröm

I sommar kommer jag att genomföra en dröm som jag har haft länge. Jag ska till Italien på språkresa. Hela Juli ska jag vara i Salerno som ligger 3 timmar med tåg nedanför Rom. Jag lovade min farfar för många många år sedan att jag skulle lära mig italienska, jag kommer till och med ihåg hur jag lovade det. Nu säkert 20 år senare (om inte mer) så ska jag infria mitt löfte.

Jag ska gå i skola fyra timmar om dagen, bo i delad lägenhet med andra studenter och leva livet där. Jag bokade resan i februari och har ända sedan dess längtat något fruktansvärt. Jag ska äntligen få tillbringa mer än bara några dagar i Italien och verkligen insupa atmosfären. Förhoppningsvis kommer dessa veckor att innebära, många utflykter till kringliggande byar och städer och även Kapri, Neaple och en helg i Rom.

Jag är otroligt spänd inför vad dennar resa kommer att innbära för mitt framtida liv. För att den kommer att påverka mig på alla sätt och vis är jag alldeles säker på.

Jag kommer att låta er följa min resa här.


Nu ska jag ut i solen, uppskurna persikor ...

dsc00147 (MMS)

Nu ska jag ut i solen, uppskurna persikor får följa med


Sprang 5 km i eftermiddags

dsc00146 (MMS)

Sprang 5 km i eftermiddags


Min första guidebok italien here i come

dsc00144 (MMS)

Min första guidebok, Italien here i come. Dock tycker jag att den saknade några väldigt viktiga kapitel - typ shopping.


Mina älskade kilklackar har äntligen kommi...

dsc00141 (MMS)

Mina älskade kilklackar har äntligen kommit fram efter förra sommaren.


Äggröra till frukost


Fågelbajs, tur?

För en tid sedan hade jag ett dygn fyllt av fågelbajs, men som ni vet så säger man ju att det betyder tur.
Det skulle vara tråkigt om det betydde otur igentligen - eller hur. För om man tänker på det, hur stor är chansen att en fågel bajasar på en? Alltså borde det betyda tur, både för att säga otur är så uppenbart och chansen är så liten. I allfall så hade jag väldigt mycket tur den här dygnet.

Jag kommer hem efter en mycket trevlig kväll med en god vän och ser att hela mitt köksfönster är täkt med läskigt vitt fågelbajs. Detta kan jag inte säga är tur, både för att det innebär att jag måste städa upp skiten och att mitt fönster är typ helt omöjligt att få upp. Så jag låter faktiskt det vara och går och lägger mig och hoppas på att det ska regna.

Dagen efter ska jag träffa en god vän i stan, jag väntar på tunnelbanan och över gatan på ett staket sitter en fågel och skiter - jag ser det och tänker "fågelbajs" i försig får det mig att fundera över hur jag ska få bort fågelbajset på mitt fönster - men jag hoppas fortfarande på regn.

Tunnelbanan kommer och jag åker in till Slussen och ska gå av där. (Slussen har blivit mitt nya hängställe, väldigt mycket av mitt liv utspelar sig kring denna T-bana på sistone) I allafall...Jag är på väg mot spärrarna och där i ögonvrån ser jag något som faller mot mig, jag viker undan snabbt, jag kan vara väldigt snabb ibland, men inte tillräkligt fågelbajset är hamnar rakt på min jacka. Detta måste verkligen innebära tur.....

Jag hinner stoppa min vän från att krama om mig och medan han skrattar åt mig och jag tycker allt är väldigt olustigt så går vi till fiket och jag tvättar bort allt. Men av en händelse så börjar det regna, fiket är mysigt, vännen är god och livet känns väldigt bra.

-dock var jag ändå tvungen att tvätta bort fågelbajset från fönstret och jag väntar fortfarande på lottvinsten.

Äggröra till frukost

dsc00140 (MMS)

Jag blev tvungen att laga äggröra till frukost då jag hade glömt min leverpastej ute hela natten. Jag var så hungrig så det blev att snabbt komma på något alternativ.


Prövar att smsa in till bloggen

Prövar att smsa in till bloggen


Nystart

Det var ett bra tag sedan jag skrev här och det har hänt väldigt myckeet sedan sista inlägget. Men nu ska det bli ändring på det. Bloggen är up and alive.