en lista...kort men naggande god

Väskor: Gucci och YSL helt klart
Skor: Svår fråga, allt från Din Sko till dyra kvalitetskor
Solglasögon: RayBan
Byxor: Mina nya Levi's jeans, riktigt kontorssnygga
Badkläder: helt klart min (inte längre så nya) H&M bikini.
Jeans: Levi's, express (USA) och American Eagle
Toppar: Zaras basiclinnen, bäst
Klänningar: det är ett ämne i sig, men jag är ute efter en klänning som jag kan använda i höst, dock svårt att hitta en i bra storlek för lilla mig. 
Smycken: består ett guldarmband och ett guld halsband.
Ytterkläder: vill inte ha några yttekläder, aldrig
Bubbelvatten: agua mineral sin gas, aldig med kolsyra, blä blä blä 


Jag är så bakis

Har varit i skärgården, tack för en jättetrevlig helg! och festat igår kväll till tidig morgon. Förfan vad jag är bakis. Jag borde bara gå och lägga mig. Det värsta är att jag har minnesluckor, eller två i allfall. Jag kunde för mitt liv inte komma ihåg hur vi hade tagit oss till stället, uppenbarligen med buss, och jag kommer inte ihåg sista 20 minutrarna. Jag har inte haft minnesluckor på hur många år som helst. Okej att saker och ting försvinner ur minnet men inte så där totallt blankt. Det var ju tur att inget allvarligt hände och det bara var bra att åka hem. Är det nåt jag måste sluta med så är det att dricka så fasligt mycket på utestället.

Nu ska jag ta reda på om det går någon bra (behöver inte vara bra i försig) film att lägga mig framför.

ha det, ha det

ps glömmde säga att jag hade super kul

Imorgon är det fredag

och det ska bli så skönt.

Vet ni vad jag tycker är intressant just nu, jo hur man på väderkartorna ser regn varje dag men det kommer inget regn. Vem hörde inte varningen för det fruktansvärda åskovädret härrom dagen, jag blev orolig ställde in en inplannerad trip till stan bara för att åka hem och hinna dra ut sladdarna i tid innan åskvädret börja, ingenting hände! Ja nu drog jag ju inte ut alla jack och sånt för man vill ju prata i telefon och surfa på internet men jag tänkte att jag iallfall skulle vara hemma. Chi fick jag.

nu hoppas jag på massor med sol i helgen för den ska spenderas ute, både i bokstavlig mening och i fråga om fest.

ha en härlig helg, vi ses i vimmlet.


Hej igen

Nu är jag tillbaks, och livet har återgått till exakt det samma. Jag är helt förundrad. Hur kan det bli så. Jag försvann två veckor för att förändringar skulle ske, inte för att det skulle vara exakt likadant. Det tog f-n inte mer än några timmar så var allt sig likt. När jag kommer ner till vårat lilla ställe så entrar jag ett annat typ av liv. Det är lediga dagar med sol och bad, shopping, drinkar och goda cafe con leche. Det är här och nu i dess mest basica form. Livet hemma i sverige är avlägset och blir snabbt bortglömt. En gång när jag gick på gymnasiet ringde en kompis till mig och det tog en liten stund innan jag kopplade. Så borta är det.
åh nu är allt tillbaks till det gammla vanliga.

Men jag har haft det jättehärligt, första dagarna var jag fortfarande på sverige tid och deckade i säng kl 23 och var uppe vid 10 och simmade i poolen. Efter en vecka gick jag inte ur sängen förre kl 12 och i säng kom jag väl inte förrän mellan 2 och 6 på morgonen. Well för att vara ärlig så blev det inte många party kvällar. Men det känns som ännu desto mindre shopping. För en gång skull var inte pengarna problemet nu var det utbudet i stället. Jag hittade knappt någonting. Det blev massor med basic toppar från Zara och ett par ursnygga jeans från Levi's, ett par eleganta pumps och svart skärp. Men that's it. Inte ens några jätte fynd på beauty sidan heller. Fast det klart jag var ju lite deppig så jag gick och köpte mig den där rengöringsprodukten från YSL. (yes äntligen)

Det positiva är att jag blev väldigt brun och fick in en massor med motion genom simning, bad och promenader längs stranden. Tänkt en hel massor och umgåtts med familjen på ett avslappnat sätt.
 


Laddaren och ett farväl

Haha tror du inte jag höll på att glömma laddaren i allfall, tills jag som tur var läste mitt förra inlägg.

Värmen is still killing me, i natt ska den till och med bli tropisk. Men jag tänker sluta att klaga och hoppas att den håller i sig för alla er andra som stannar i svedala.

Packningen är nästan klar, all mat är slängd och köket städat. Jag har kontroll. Men jag ska gå upp jättetidigt imorgon, jag kommer springa runt som en galning och kontrollera att spisen är avstängd fast jag inte använt den sen middagen idag, eller att dörren är låst till altanen. Jag är lite jobbig på det sättet. Tre tunnelbannestationer hemifrån kommer jag börja hysteriskt tänka om jag "verkligen låste dörren".

I kväll är det direktsändning från Rock Tåget med Tomas Ledin, shit vilken markandsföringsbudget han måste ha. Jag pendlar mellan två radiokanaler som båda spelar hans låtar hela tiden och pratar om hans konsert och jada jada jada. Snart vet vi allt om honom. Jag orkar inte mer........

Så nu till mitt farväl, ja det låter allvarligare än vad det är men nu blir det inga uppdateringar förrän jag kommer hem. Detta ska vara min semester med total avsaknad av tekniska saker, så som mobil, internet och dator.  Jag ska bara ta det lugnt och njuta av min semester.

Så ha det så bra så hörs vi i slutet av juli

kram kram

Jag står inte ut och en packlista hade varit bra!

Den här värmen is killing me. Jag pallar inte mer. men hallå säger ni, du ska ju åka till spanien. Jaaa, men det är skillnad.

1. Vi har 20 meter till något som kallas Medelhavet. Som fläktar och occasionally svalkar av min hud.
2. Husen är byggda av sten, som är kallt.
3. Vi har aircondition i alla rum.
4. Vi har pool tre meter utanför uteplatsen.

Jag har känt mig irriterad enda sedan jag steg ut från kontoret och nu är det värre. Jag kan inte tänka och det är mycket viktigt just nu för jag håller på att packar. Alla kläder som ska stanna i Mille Palle är nerpackade, kläder som måste strykas (jag håller illusionen fortfarande vid liv) ligger på strykbrädan. Men sen kommer problemet jag kan inte tänka mycket längre. Vad ska jag resa i? vad ska jag packa ner i termer av beauty? Tokig blir jag. Imorgon ska jag göra lite shopping och träffa en kompis. Så jag måste få ordning på så mycket som möjligt idag. Men det blir att stryka och titta på Allsång samtidigt. Det värsta är bara att det kommer bli ännu varmare.

Packlistor är enbart av godo. Jag vet detta, men nu fungerar jag inte som vanligt. Det kommer sluta med att jag glömmer telefonladdaren, herregud jag kan inte ens komma på vad jag kan glömma, jo tandborsten. Dessa två ligger högt upp på min glömma lista.

Nu ska jag ta mig ett ryck. Ni får gärna ge tips på vad som borde följa med.

Det är varmt

Det är varmt. Jag har kommit på att jag tycker inte om sverige när det är så här varmt. Det är varmt på bussen, i tunnelbanan, på ica och i huset. Jag kan inte komma undan någonstanns. Tacka vet jag mille palle (Spanien, Mil Palmeras, red.am) om det är det varmt då går man bara in. Det är byggt för att liksom ta bort värmen inte behålla den som här. Jag blir tokig. Jag gjorde dumheten att öppna fönster när jag kom hem, dumt dumt dumt. Nu är det varmare än från början. 

Men men, på fredag går planet till Spanien. Jag har satt på en tvätt för nu ska det börjas planeras för packningen. Jag ska i försig knappt ha med mig någonting för jag ska shoppa så sjukt mycket. Jag bar till och med upp strykjärnet, jag har alltså storartade planer kan man säga. Jag ska göra en inventering oxå på vad som måste inhandlas. Det ska bli så kul och jag längtar så mycket. Jag ska få se vårat nya hus för första gången. Fast vi ägt det i ett år. Jag har inte varit där mer än sex dagar på två år. SKANDAL. Nu blir det i allfall 16 dagar. WHHOOO.

I lördags trodde jag att jag tappat bort en pappkasse med kläder och smink. Jag hade med mig för att byta om på jobbet till personalfesten som jag var med på i torsdags. Vi åkte ångbåt från slottskajen och åt middag på den, sen blev det tullhus 2 (Pontus by the sea, reds.anm). I lördags upptäcker jag att den finns inte hemma. Jag kan oxå tillägga att jag var mycket trött i fredags och somnade direkt efter middagen kl sju. Jag kunde bara inte för mitt liv komma ihåg vad jag gjort av påsen, och skräckscenariet var att jag glömt den på tunnelbanan. Jag höll på att börja gråta blod för det skulle innebära att jag tappat bort bara smink för 1500 kr, i försig bara tre produkter. I allafall jag lugnade ner mig och bestämde mig för att avvakta tills jag kommit till jobbet i allfall. Så idag när jag kommer in på jobbet och mitt rum så finns den inte där.....men jag kom dock ihåg att jag gått på toaletten innan jag åkte hem så jag går dit och tittar och där STOD DEN, min påse med mitt dyrbara smink. Tack gode gud. 

I lördags var jag och V och gjorde en, photoshooot (fotografering reds.amn.). Jag tror att varenda tjej, och en och annan kille för den delen oxå, har gjort det här by now. Vi skulle bli sminkade man skulle ta med tre outfits (för tio bilder, ska anmärkas, jag körde samma). Sminkningen var fruktansvärd, jag såg ut som en prosituerad, jag skämtar inte. Bruden gjorde mina ögonbryn en meter breda. Det var faktiskt inte ens kul. Hälften av alla där såg exakt likadana ut. Dom verkade tycka mycket om orange. Jag ville ha brunt, tja den var rätt orange den med. V;s "jag skulle vilja ha blått, grönt och svart" blev läskigt mycket likt rosa. Det var dock roligt. Fotografen kunde poserna som rinnande smör eller kanske ska tilläggas porr. Det var händer ovanför huvudet, händer i håret, som direkt taget från slitz eller moore, eller ja vad dom nu heter och hur dom nu ser ut. Sen tyckte de att vi skulle köpa bilderna för 350 kr styck, well fair fair det blev ju "billigare" desto fler du köpte och du kunde få alla tio bilderna för 2000 kronor!! Jag köpte ingen. Köplusten efter tre timmar av olidlig väntan i dånande radiomusik, prostitutions-sminkning och tio bilder av en mycket oengagerad fotograf som bara ville hem, skapade i allafall ingen köplust hos mig. Jag drog på mig solglasögonen snabbt och tvättade och skrubbade frenetiskt när jag kom hem. Min hud mår fortfarande skit. Det var det mest ohygienska jag varit med om. Jag undrar fortfarande hur många som fått använda samma svamp för fondation.....jag vet inte ens om jag vill veta.
Jag skrattar och kommer att skratta länge framöver åt denna eftermiddag, men faktum kvarstår det var tre timmar av mitt liv som aldrig kommer åter. Det gick även ut på att man skulle skriva upp sina vänner, jag lämnade inte från mig ett namn eller telefonnummer. Det kan låta glammoröst och härligt men ack så fel jag hade. 

Nu ska jag grotta ner mig en glamour tidning och äta hur mycket som helst av allt det goda jag köpt.

Kom i håg att dricka vatten alla ni som inte sitter inne på airconditioned kontorsrum.

ps. Sommarprataren idag, Johan Rehnborg var superbra. Lyssna på webben om ni missade. P1