För en...

För tio år sen:
~ Var jag 16 år
~ singel

För fem år sen:
~ gick jag på universitet och läste till civilekonom
~ Hade en irländsk pojkvän

För tre år sen:
~ gick jag på universtiet och läste till personalvetare
~ Hade en norrländsk pojkvän
^^ jobbade som lärare


För ett år sen:
~ Bodde jag hos mina föräldrar i Stockholm
~ Var arbetslös
^ Var singel


För en månad sen:
~ Bestämde jag mig för något väldigt stort
~ jobbar

I går:
~ jobbade
~ tittade jag på tv

I dag:
~ Har jag varit i Bålsta
~ Suttit i två timmars bilköer

I morgon:
~ ska jag jogga på friskvårdstimmen

torsdag

dagens känsla: oro
dagens kommentar: "ändras!!, jag som precis hade lärt mig det här, och knappt det"
dagens klädsel: topshop jeans, H&M skjorta, kavaj, pumps
dagens middag: spagetti och köttbullar
dagens höjdpunkt: prognosgenomgången är över

En vält

Jag lovade att jag skulle skriva om min gårkväll. Jag åkte ut för att vara med ut asfaltsläggning. Så jag fick sitta på de stora maskinerna och följa med i arbetet. Det var varmt och spännande att se hur asfalten läggs ut. Killarna är så himmla roliga oxå. Jag fick till och med en kram från en, som även tyckte att jag borde släppa ut håret. Jag hade hjälm och neongul fleecetröja och ovanpå det en neonorange varselväst. Men jag tror att neon är högsta mode nu, eller har jag fel? Jag fick inte ratta något själv därför att det var så korta och lite krångliga läggningar. Men nästa gång kanske. Det är så spännande, Vem trodde att jag skulle hamna i asfaltsbranschen? och my boys are the best. Jag skrattar så himmla mycket hela tiden.


SKRÄCK MORGON

Imorse var jag med om en händelse som har satt djupa spår i mig. Jag har faktiskt aldrig varit med om något likande förrut även fast regelbunden användning i 14 år (minst) och jag funderar starkt på hur jag ska göra imorgon bitti.

Jag fastnade i ögonfransböjaren med en ögonfrans. Det gjorde sjukt ont och den hängde mer eller mindre av sig själv och ögonfransen vägrade att lossna. Jag stod med en nagelsax alldeles för nära min pupiller. Tillslut lossnade den.

Men jag höll mig kolugn. Det var först efteråt som jag höll på att börja gråta och fundera på vad jag skulle ha gjort om den inte lossnat.

Alt. 1. Gått till jobbet men en ögonfransböjare hängande framför ögat. Då skulle grabbarna på jobbet verkligen börja undra.

Alt. 2.  Ring min kära far i ren hysteri.

Förmodligen alt. 2. Hur ska jag göra imorgon??

Jag har haft en jätterolig kväll ute i produktion (på mitt jobb) som jag ska berätta mer om imorgon. Men har någon av er åkt en vält någon gång? och när används en vält och en vögel? Fundera på den du. Så berättar jag mer imorgon.

Sov så gott

En sån här vill jag ha........


trött

Får man vara så här trött, det borde verkligen vara förbjudet. Det är en omättlig trötthet som aldrig vill bort. Jag njuter verkligen av de timmar som jag känner att aktiviteten i hjärnan är normal. Det känns som vissa delar av hjärnan bara stänger ner. Allt känns jättejobbigt bara.

Tänk om jag visste varför det är så här. Jag sover mellan sju och åtta och en halv timme varje dag. Jag är relativt aktivt motionsmässigt och jag äter bra. Har mer eller mindre slutat med alla onyttigheter. Förutom ikväll då, men iallafall.

Är det här min nya
bästa vän?

Mors dag

Ska snart hem till mamma och pappa och fika. Hoppas ni firar era mödrar så som dom förtjänar att bli uppvaktade.
Igår såg jag Zodiak på bio, en riktigt bra film som jag verkligen rekomenderar. Handlar om jakten efter en mördare i Californien.

Ikväll blir det ocean eleven på trean. Jag ska gå och se den nya ocean thirteen om två veckor, men jag har varken sett elvan eller tolvan, så det var ju perfekt att trean visar elvan ikväll (hoppas tolvan nästa söndag) så slipper jag hyra dem.

anyway, ha en bra söndag

ta´t lugnt

en världskändis


Igår hamnade jag och min goda vän på
Anglais, vi beställer varsin god drink och försöker oss på konversation i den höga volymnen av musik. Jag ser först en man som går runt med världens största kamera. Jag tänker papparzzi (har vi såna i sverige?) letar han kändisar? Sen efter ett tag säger min vän att hon ser en (ursnygg) festfixare som springer runt. Efter ett tag ser vi Fadde (han som ska fokusera på det han är bäst på, säkerhet) nyligen urkommen från häktet eller? Vi börjar sakta förstå at det är något på gång. Men vad? Plötsligt händer det något och en gammal man lösgör sig från folkgruppen. Tada this man!! Han gick ut till en väntande bil och blev fotad av vad var förmodligen en nöjesfotograf.

Det är första gången som jag har sett en riktigt stor kändis. Såg dock i tidningen att han fått dålig kritik för sin konsert.

onsdag

dagens känsla: stress och förvirring
dagens kommentar: "ha ha tänk var tjejer kan värma sitt smör"
dagens klädsel: topshop jeans, Zara topp, pumps
dagens middag: härlig morotssoppa hos V, tack för en god middag
dagens höjdpunkt: jag kan ha hittat ett par söta peeptoes på skopunkten som passar mig

Det känns som jag har samma typ av klädsel varje dag. Well jag är inget modelejon, men en kjol borde jag kunna sätta på lite då och då, det är ju faktiskt sommar ute.

tisdag

dagens känsla: flirt
dagens konversation:

en anställd: Ja, han har ju tanvärk nu och han får ju inte gå till tandläkaren för läkaren
min chef: jasså varför inte det?
en anställd: jo han äter ju Varan
min chef; jaha, ja ja
jag; ursäkta.......varför får man inte gå till tandläkaren om man äter varan,......det är ju en ödla, varför äter han varan?
gapskratt
en anställd: för att det är blodförtunnande medicin


dagens klädsel: topskop jeans, linne, lång topp, pumps
dagens middag: hemlagad pizza
dagens höjdpunkt: prognos sittningarna är över

Måndag

Sov fem timmar inatt efter min lilla nervösa sammanbrott igår. Så nu är jag riktigt trött. Jodå jag pratade med nedan nämda person i över en timme i telefon. Det var ett normalt samtal. Jobbigt just på det sättet. Men nu är det "bestämt" att han ska komma hit till min födelsedag, så om en månad då.

dagens känsla: trötthet
dagens kommentar: "siffror är det värsta jag vet, jag jobbar bara som ekonom"
dagens klädsel: topshop jeans, H&M topp, pumps och kofta
dagens middag: pasta m. arrabiatasås, skinka och persilja
dagens höjdpunkt: att jag överlevde

nervöst sammanbrott eller bara patetisk?

Jag har gått igenom hundratals bilder för att försöka få svar på mina frågor. Men det blir bara sämre, nu ifrågasätter jag mer än vad jag gjorde innan. Jag försöker att rationalisera, komma ihåg på rätt sätt. Vad gjorde jag när han gjorde det där? kom han hem till mig efteråt? vad hände igentligen den där natten? Varför finns det knappt några bilder på mig? Jag kan svaren men känslomässigt så gör det så ont. Älskade han mig? älskar han mig?
Nej han älskade inte mig, han hade starka känslor för mig, men han älskade inte mig förrän den där hemska dagen som jag så gärna vill glömma.

Varför kommer tårarna nu för? Jag har levt så här i ett år, utan honom nära, utan att kunna fråga om han älskar mig. Jag får kanske aldrig chansen att fråga honom igen. Vågar jag fråga honom? Jag vet inte.

Tänk om jag bryter ihop? Klarar jag det? Jag är stark, jag bryter inte ihop. Jag är stark.

Jag vet att jag måste ta mig igenom smärtan. Tänk om han faktiskt kommer hit. Jag är rädd.

Jag måste gå igenom smärtan, den kommer skölja över mig som en våg, jag måste ta ett djupt andetag och ta mig igenom den smärtan. Den kommer inte att döda mig.

Han lämnade mig.

Det är precis som att verkligenheten har hunnit i fatt mig. Det har gått lite över ett år. Han har kommit hem och fortfarande inte ringt mig. Han är rädd för något oxå, det kan jag sätta pengar på. Han har övergett mig.

Jag var i Örebro i helgen och imorgon ska jag ringa honom, det är nog därför jag känner så här. Det är nog därför. Ja det är det, det är därför.  

smart combacks


Jag har kommit på en ny kategori på den här bloggen, smarta kommentarer som jag borde ha sagt.

"Det behövs lite mer än att hälla vatten på mig för att göra mig blöt"

romatiskt drama (but not in my life)

Tittar på en romantisk drama på TV3  en sån där halvtragiskt men gullig film. Försöker städa, tar lite i taget. Ska träffa S kl 16, ska gå och fika på mocco, se om jag kan få henne att smida på lite planer med mig.

Appropå planer, jag måste försöka boka in att fira min födelsedag. Men juni har plötsligt blivit en ganska fullbokad och stressad månad. Jag vet inte ens vad jag vill göra heller för den delen.

- grillkväll hemma hos mig (som vanligt)
- drinkar på något trevligt uteställe
- picknik på djurgården med kubb och bocca

fler förslag, någon?

(gud vad den där reklamen med bebisarna i blöjor som går på catwalken är söt)

Ikväll blir det tvättid och tv-maraton, jag gillar verkligen femman på söndagar. Imorgon måste jag vara extra tidigt på jobbet för att förbereda mig inför dom två sittningarna jag har som kommer ta hela dagen.


godnatt, nu går lillen och lägger sig

imorgonkväll tvättid, städning, fika och matlagning så att jag får en lunchlåda med mig.


darn

Jag har ont i kroppen och sjukt ont i huvudet, och såklart så skiner solen ute.


Hemma

Nu är jag hemma och så bakis och trött. Jag vet igentligen inte vilket som är boven att jag är bakis eller att jag är trött. Jag har så himmla svårt att sova efter att jag har drukit så har jag tur så kanske det blev tre timmar sömn i natt.

Jag drack:

3 cider
2 glas välkomstdrink
0,5 glas vin
1 shot

det här är en av de sista tillfällerna för mig att dricka alkohol de närmaste två månaderna. Men jag försökt att dra ner redan nu.

Kvällen isig var jättre trevlig, mycket välbekanta ansikten men även helt nya. Det känns verkligen att det var två år sedan jag lämnade studierna och ett och halvt år sedan jag lämnade Örebro. Det gick bra under kvällen, man pratade så mycket roliga minnen och fick många roliga historier berättade för sig. Men i morse när jag stod och tittade ut över universitet i dagsljus och sedan tog en promenad genom stan ner till tågcentralen så gjorde det ont i magen. Jag var illamående och obehaglig till mods. Jag ville bara därifrån, hem till hemmets lugna vrå.

Jag växte verkligen upp i Örebro, jag har haft flera förhållande där och massor med vänner, olika jobb, mycket festkvällar, tenta- och pengaångest. Jag förstår igentligen inte vad min nuvarande ångest består i när jag gick där och när jag tänker på Örebro.

Men jag saknar verkligen att vara en del i något så som man är när man är med i en förening. Det är verkligen något jag rekomenderar alla att vara. Man jobbar för något, man har massor med aktiviteter men man är med i en grupp som har ett mål som alla jobbar för.

Nu vill jag bara prata med A, men han är inte tillgänglig för mig längre, och jag sa att jag skulle ringa på måndag. Vilket är bra iförsig då jag vill verkligen smälta den här upplevelsen innan jag delar med mig till honom av den.

Anyhow, nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och slötitta på tv och läsa bloggar, så nu gäller det att alla uppdaterar ordentligt. Eller hur, på en lördag. Det ska bli så skönt att må bra imorgon.

Imorgon blir det förmodligen en fika med söta S, hon har så mycket på hjärnan just nu och jag är inte ens i närheten av så vuxen som hon är.

ps, jag avråder starkt för att köpa pressbyråns nya pastasallader, bläää

Örebro

I eftermiddag bär det av till Örebro, reunion för fadderiet som fyller 10 år. Det ska bli jättekul att träffa alla som man känner ikväll och massor med andra som man inte har en aning om vilka de är.

Väskan är packad och badlakan är med då vi har tillgång till dusch, jag kunde inte bli gladare. Klara mig inte utan dusch. Kl 15 ska jag möta upp V, sen börjar vår roadtripp med massor med bra musik och samtalsämnen.

Det jag är lite orolig för är om jag reagear känslomässigt över att komma tillbaka dit. Mitt sista halvår på universitet träffade jag en grabb som blev min stora kärlek. Vi bodde ihop i fem månader innan han åkte tillbaka till Holland (han var utbytesstudent). Dit vi ska ikväll är samma ställe som vi hade avskedsfesten för den gruppen.

Men det blir nog sista gången tillbaka i Örebro på väldigt väldigt länge. Så jag ska njuta och walk memory lane. Usch det är bara det att jag är så fruktansvärt sentimental. Jag kommer ha tårar i ögonen bara jag ser skylten örebro. Det är endå sex år av mitt liv som jag spenderarde där.

en lista till

KLÄDER
Sneakers: Nike
T-shirt: -
Strumpbyxor: H&M
Underkläder: H&M

ACCESSOARER
Väska: gucci och Zara
Plånbok: Donna Karen
Solglasögon: Ray Ban

TEKNIK
Mobiltelefon: Samsung och Sony Ericsson

Tv: Samsung 32' platt-TV
Dator: Packard Bell och IBM

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: Euroshopper
Hårprodukt: Clinique
Huvudvärkstablett: Ibumutin
Doft: Addict - Dior
Hudkräm: L'oreal
Schampo: Tony&guy
Balsam: Tony&guy

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: -
Vin: -
Bröd: Lingonbröd
Choklad: -

HEMMA
Säng: IKEA
Lakan: IKEA
Porslin: Stockholm

FÄRDMEDEL
Bil: Mercedes
Flygbolag: Sterling
Taxibolag: Taxi Stockholm

MEDIA
Magasin: Cosmopolitan, British edition
Tv-kanal: Tv3, kanal5
Dagstidning: SvD
Sajt: hlc.blogg.se

ÖVRIGT
Frisörsalong: Hår 3000
Bank: Swedbank
Cykel: -

busa ska jag göra idag

Vaknade alldeles för sent efter en natt med så mycket konstiga drömmar. Sitter i soffan med datorn i knät och gått igenom alla mina favoritbloggar, har captain gadget på tv (sånadär filmer är lite underhållande ibland), ätit pasta till frukost och försöker komma underfund med vad jag behöver göra idag. Jag glömde så klart att gå på systemet igår, ska ta med mig lite att dricka till öret. Så det måste ju bli imorgon, för jag antar att det är stängt idag.

- städa
-
busa mig lite
- träna (?)
- hämta resväska o blomlåda hos mamma och pappa (andra steget för en inredd balkong)
- pröva olika outfits för imorgonkväll
- packa

Packlista
handduk
lakan
kudde
klänning
skor
partyväska
smink
cider
topp
underkläder
öronproppar

Att åka i
jeans
topp
tröja
jacka
väska
ballerinas


en lista, whooo

1. Namn jag lyssnar till: Helene

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Mina åsikter och min självkänsla

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag kan vara ganska reserverad och håller mycket för mig själv

4. Detta är jag rädd för: miljöförstöringen

5. Tre saker jag vill varje dag: känna att det jag gör är värdefullt, ha en good hair day, skratta

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: få gröna växter att leva och sluta kolla in bloggar

7. Detta vill jag göra just nu: sova och drömma

8. Bästa känslan: Att älska

9. Värsta känslan: vanmakt

10. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: ambition, humor och sexig

11. Är du kär just nu: nej, men jag har en crush

12. Jag vill gifta mig: jag vet inte

13. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Få barn, uppleva en stor kärlek (igen) å bli rik

14. Min käraste ägodel: Oj, jag skulle kunna säga mycket, men jag antar att jag skulle överleva utan så mycket som en enda sak. Men jag har två ringar som jag älskar.

15. Något jag vill ha i present: Jag har tre sidor med saker som måste köpa till lägenheten, så ungefär vad som helst från den listan.

16. Detta har jag på mig just nu: Hahaha, well lets see, nylonstrumpor, tunna bomullsmjukisbyxor, vitt zara linne, veromoda kofta.

17. Favoritkläder: Jeans, speciellt mina nya jeans från Topshop petit, min cashmerekofta från mango och linnen

18. Favoritdjur: nah not my thing


22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne
Roligast:
vilken skola?
högstadiet - historia
gymnasiet - marknadsföring
universitet - organisation
Tråkigast:
högstadiet - matte
gymnasiet - matte
universitet - en del av ämnet, ekonomistyrning (hahah det jag jobbar med idag)

23. Stjärntecken: kräfta

24. En bok jag gillar: oj det är många, men marian Keys böcker

25. En film jag gillar: Det är få filmer som jag kan se flera gånger, men jag älskar filmer som har någon typ av konspirationstanke bakom,

27. Favoritdoft: Dior - addicted

28. Detta äter jag gärnaitalienskt, svenskt och japanskt 

29. Dricker helstvatten

30. Favoritgodis: lakrits

31. Hit vill jag gärna åka på semester: USA, spelar inte så stor roll var, men gärna LA, New York eller Miami

32. Färg på mina ögon: Gröna

33. Min längd: jag är en kortis, 1,5 m 

34. Jag tror på: ett liv efter döden

35. Jag spelar: sällskapsspel och gärna kort

36. Person jag beundrar: Mina föräldrar, dom har allt som jag vill ha

37. Så här bor jag:
 En bostadsrätt i närort till stockholm på 54kvadratmeter 

38. Antal döda krukväxter i hemmet: ingen just för att slippa ha döda växter

39. Det här tänder mig: Killar som har självförtroende men nära till skratt, är snygga och lite av en dirty mind 

40. Det här gör mig avtänd: mesiga män

41. Favoritfärg: lila

42. Favoritcitat:
"Doing the best thing in this moment, puts you in the best place for the next" oprah

44. Bästa present jag fått: gucciväskan och bilen
 
45. Senast köpta skiva: en skiva till en kompis i födelsedagspresent

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ögon, mage och mina bröst

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Det tänker jag definitivt inte avslöja, jag tror på devisen, prata inte om dina komplex, då uppmärksammar du bara människor på dom, för som oftast så lägger inte folk ens märke till dem.

48. Udda förmåga/egenskap: hahha istället för att ha krokiga fingrar och kunna göra konstiga saker med tungarn så har jag helt raka fingrar, man kan inte ens böja dom bakåt.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En katt, otroligt självständig men vill gärna bli klappad och kelad med

50. Utmanade: alla som vill, men tolka den ur ditt eget perspektiv

Kristi himmelsfärd

Har precis kommit hem från en härlig sommar middag hos mor och far. Efter middagen somnade jag, så klart, i soffan i uterummet. Min absoluta favoritplats. Så fort jag närmar mig ledighet så blir jag så galet trött. Det är som att man håller sig uppe på ren viljekraft i vanliga fall, sen när man vet att man har en långhelg framför sig som ledig, då blir jag så trött och vill bara ha ledigt.

Tisdag

07.00 Vaknar, vill inte gå upp

07.05 Pappa ringer och tjatar o min B-uppsats, han vill att jag ska ta fram den så att syrran ska få se den. Försöker få fram att 1. jag skrev uppsats i ekonomi 2. vi var fyra personer 3. ett helt annat universitet. Hon kommer bara bli ännu mer stressad av att se den. Försöker få honom att lugna ner sig.

07.10 Duschen, bästa studen på hel dagen, jag älskar att duscha. Bli ren, bli människa, pigg och snygg.
(Ska sova i öret mellan fredag och lördag. Kommer förmodligen inte finnas någon dusch, jag undrar redan hur jag ska klara mig, + glöm ej öronproppar)

09.00-12.00 Möte

12-13 Lunch, min fruktansvärt starka wok från igårkväll, men tröstar mig med att chili sätter igång förbränningen. Bikiniångesten gror i bakhuvudet. Pratar om semester vid lunchbordet, can't wait.

13-14 Städar upp efter andras misstag, vad roligt det är...........älskar människor, som a)aldrig lär sig, b) tycker förmodligen att det är skittrist och tänker inte förbättra sig c) är dumma i huvudet

14.45 Bokar biljett hem från Örebro från sj:s hemsida. Har totalt glömt hur man gör, nåt man gjorde jämt när jag bodde i örebro i sex år. 1999 åkte man till stockholm för 90 kr 2007 för 220 kr.

15.00 Jag blir koordinator för nätverket för kvinnor för vårat affärsområde. Äntligen är jag engagerad i något som jag verkligen brinner för, jämställdhet på våra arbetsplatser.

16.30 Kommer hem och kors i taket, för första gången sedan tja, ett och ett halvt år sedan, har jag lagat en hemlagda köttfärssås. Detta beror mest på att jag inte har så mycket pengar och att det var dom ingredienserna som jag hade hemma. Det blev gott, det hade jag oxå glömt. Jag brukar nämligen köra med Barilla arrabiata sås med fläsk, så himmla gott.

Kvällen kommer att fortsätta med en kvällspromenad och sedan ugly betty, så det gäller att jag ger mig av.

semester

Äntligen har jag bestämt mig och pratat med min chef om semster. Det blir tre veckor i sommar. Ni (?) som har följt den här bloggen vet att jag spanienfrälst. Så det blir så klart dit jag åker.

Plötsligt blev sommaren och spanien så nära att nu börjar jag verkligen att längta. Men jag har en intressant månad framför mig i juni. Mycket som kommer hända den närmaste tiden.

Har ni bestämt er för semester ännu?

Ekologisk mat

nu har jag äntligen hittat information om bondens marknad. Det är verkligen något jag ska utforska snart.


Härligt

En mindre sak att oroa sig för. Skönt, jag behövde lite avlastning den kommande veckan på jobbet.

Men igentligen har jag inte tid med ledighet. Fast det ska bli skönt. Måste börja fundera på vad jag ska ha på mig på fredagkvällens festligheter i Örebro.

visdomsord alla Alfons

"Ibland måste man ha tråkigt för att veta när man har roligt"

Slappar dag

Vilken slappar dag det har blivit idag. Pappa ringde kl halv tolv och väkte mig. Han och mamma skulle komma förbi och hjälpa mig att sätta upp IKEAS mörkläggningsgardin som jag köpte på min utflykt förra helgen. Men vad händer, jo den är för kort. Så det kommer bli en ny utflykt till IKEA sometime soon. Ärligt talat jag har ingen aning hur det gick till jag mätte innan jag åkte. Pappa och mamma åkte hem igen, och jag satte mig i soffan och nu är kl 2 och jag har inte gjort något ännu.

Det är riktigt dåligt väder ute, men jag måste nog ta mig ut och gå lite granna idag iallfall.

Och så en kommentar om schlager. Jag tycker det var rätt låt som vann, den är bra faktiskt. Diskussionen om väst. vs. öst känns lite obehaglig tycker jag. Jo dom har väldigt mycket fler grannländer än oss, dom har krigat i tio år med varandra men dom röstar banne mig på varandra iallfall eller Ryssland (Sovjet) som hade östländerna i fast grepp under 40 år. Men alla länder måste anstränga sig oxå för att kunna vinna. Alla länder har lika stor rätt att vinna. En låt från Frankrike, spanien, sverige eller england är inte mer värd än en från moldavien, georgien, armenien eller serbien. Många länder i väst vill inte ens vinna, det kostar ju så sjukt mycket pengar. Det verkar även som att det lönar sig att hamna i semifinalen om man går vidare, det är ofta dom som har hamnat högt upp i finalen.

Nu ska jag fortsätta den här slappardagen med att fixa och pyssla här hemma.







schlagerkväll!!

Ikväll blir det schlagerkväll hemma hos en kompis. Det ska bli jättekul att träffa henne, var alldeles för länge sedan plus att jag ska få se hennes nya lägenhet för första gången. Jag vet knappt vilka länder som är med i tävlingen eller om nån låt är bra. Man blir alltid lite orolig över hur det ska gå för sverige och vilken låt som ska vinna.

Idag har jag inte gjort så mycket, men jag har dock tvättat och joggat UTE. Det var skitjobbigt. Jag tror inte min joggingtur tog mer än 15 minuter, (jag gick först) men jag var helt död när jag kom hem. Alltså jag joggar 25 min på gymmet men klara inte mer än 15 min ute. Det måste var nåt mentalt Jag slet som en varg för att inte stanna och bryta utan faktiskt jogga hela vägen hem. Nu har jag gjort det en gång, det är bara att fortsätta.

Men men, nu kanske jag ska ta mig i kragen,

Heja Sverige, ska ni se schlagern?

vilken superhero är du?

Your results:
You are Supergirl
Supergirl
90%
Wonder Woman
90%
Green Lantern
70%
Superman
65%
The Flash
50%
Spider-Man
40%
Iron Man
35%
Robin
30%
Hulk
25%
Batman
10%
Catwoman
10%
Lean, muscular and feminine.
Honest and a defender of the innocent.
Click here to take the "Which Superhero are you?" quiz...

Nu är det klippt


Ja håret alltså, så himla skönt. Jag hade lång utväxt också och nu är den färgad. Så nu är jag fin i
håret till nästa helg när vi ska åka ner till Örebro på fest.

Sen är det klippt på jobbet också, upptäckte precis innan jag gick hem att det har lagts in felaktiga uppgifter i systemet som påverkar mig väldigt mycket. Är det nåt som jag tycker så illa om är när människor slarvar. Hur svårt kan det vara, jag har jobbat där i åtta månader varav mitt jobb har jag haft i fyra och jag vet hur det ska vara, den här andra människan som har åsakat dessa fel har jobbat där forever. Åhhh jag gnisslar tänder. Det kommer ta mig massor med tid att reda upp det här och jag har den mest stressade tiden i mitt jobb just nu. Nä då det här får hon städa upp, det ska jag se till.

Ikväll är det deltävlingen till eurovision songcontest, roligt att se alla olika länder. Jag har även kommit på att jag är helt sjukt förtjust i sånger som verkligen speglar landet man kommer ifrån, så där traditionella. Med speciella instrument, folksångsmelodier, tunga, låtar, på landets språk. Såna där låtar som ofta kommer från östländerna. Jag kan bli alldeles tårögd av sånt. Det är vad allt handlar om inte nåt typ av europop med halvnakna brudar.

Nu ska jag leka lite


Det blev ingen
promenad för mig, jag stannade i soffan framför datorn och tittar på vänner. Har städat istället och väntar på att Ebba von Sydow ska få sitt vardagsrum inrett av Roomservice killarna.

Nu räcker det.....spännade

Nobben

Idag gjorde jag ett försök, ett riktigt försök, inga anklagelser, inget bråk, rent och skärt uppriktig från hjärtat i lugn och sansad ton. Jag satte saker i relation till mig själv, berättade vad jag kände. Försökte skapa stämning och öppna för dialog. Lösa upp knuten.

Det gick inte så bra.

Icke sa nicke, kaputt, kalla handen, goodbye, stängd dörr rakt i ansiktet.

Fast det var över telefon. Några tårar i bilen och sen insåg jag att saker och ting kommer bara vara som dom varit och jag gjorde ett ärligt, uppriktigt försök och fick nobben. Men jag är stolt över mitt försök men den stukade stoltheten gör ont. Men det kan den må bra av ibland faktiskt.

Jag talar i gåtor fast ändå ganska utlämnande. Så det får räcka för idag. Kände bara att jag var tvungen att skriva ner det för att komma ihåg att jag faktiskt gjorde det och känslan därefter.

Den 7 juni

Den 7 juni ska jag springa blodomloppet. Springa är iförsig en överdrift, det tror jag absolut inte att jag kommer att göra. Jag kommer att släpa mig runt dessa 5 km som en gammal tant. Nädå så farligt är det inte men jag kommer inte att orka jogga hela vägen, det tror jag inte. Jag började träna för ett par månader sedan och jag brukar gå på rullbandet ungefär 45 minuter av vilken jag försöker jogga så mycket jag orkar, är uppe i 20 minuter jogging nu. Det är jag jätte stolt över. Man får en otroligt kick i självförtroendet av att klara av något fysiskt som man inte trodde man skulle kunna göra.

Jag tänker definitivt sätta upp ett mål bland kompisarna nästa år, att vi ska genomföra vårruset (eller annat liknade lopp) tillsammans.

Jag ska ta mig till gymmet ikväll faktiskt. Sen som belönning (i och med att jag börjat mitt nya liv) Ugly Betty ikväll.



Tänk om man hade dom här grabbarna att springa efter......eller hur V, en till dig å en till mig.......

Måndag

Vilken jävla måndag....ursäkta mitt språk. Men idag har inte varit en bra dag. Passade ju bra med regn. Börjar med att jag vaknar en timme för tidigt och kan inte somna om. Ligger självklart och tänker på massor med jobbiga saker som jag inte vet hur jag ska lösa/göra åt för tillfället. Sen kommer jag till jobbet, massor att göra. Missar byggjumpan (ja vi jumpar 15 minuter varje dag), spiller ut ett stort glas vatten över alla papper och massor med teknik grejer. Sen är det plötsligt lunch och eftermiddagsfika. Shit vad denna dag gick fort.

Men men, eftermiddagen blev bra. Min syster lagade en (till) fantastisk god middag ikväll. Mamma och pappa kom hem sent igår natt från Rom där de varit tre dagar för att hälsa på släkten. Så vi åt middag ihop och fick höra allt roligt dom har varit med om, och all god mat de ätit.

Hoppas tisdag blir en bättre dag, iallfall på jobbet. Ska ha utbildning hela dagen i våra ekonomirutiner. Det blir ju slappt i allfall.

Hur var er måndag? Jag hoppas bättre än min.

Up and running 2

Jag skrev att jag skulle sätta igång bloggen igen för ungefär två veckor sen men så blev det inte. Jag funderar lite hur jag ska fortsätta mitt bloggandet. Jo jag ska fortsätta men i vilken form? Det ska nog bli en liten förändring. Jag funderar.

Idag ska jag träna, försöka springa 25 minuter igen på gymet, sen blir det nog lite sollappande på mamma och pappas terass och syrran, som är hemma från Kalmar, ska få laga en god middag till oss.

Igår var jag så tuff, jag körde till IKEA i Barkaby. Jag måste verkligen träna att köra mer bil i Stockholm. Jag kör rätt mycket bil i mitt jobb, men det är bara till samma ställe varje gång, så jag måste träna upp mig i sommar. Så det blir definitivt lite bilresor ut till några fina badplatser och vaxholm (ofcourse :)) .

Har suttit och lämnat kommentarer till long-time-no-see-vänner på facebook. Första community grejen som jag är med i på internet, lite spännande. Det är även roligt hur många som känner varandra som känner varandra. Hängde ni med?

Anyway, fortsättandet blir nog lite annorlunda i fortsättningen.

Ha en lovely söndag