GOTT NYTT ÅR!

Jag vill önska alla ett riktigt gott nytt år och en härlig kväll. Drick mycket champagne, njut av kvällen och skjut för guds skull inte av några fingrar i fyverkerierna.

Jag håller på och filar på ett inlägg om mitt år som gått men den får faktiskt komma i början av nästa år. Som en återblick. Jag hinner inte skriva klart den tills nu.

Kvällen ska firas först med älsklingen och en god middag och sen ska den fortsätta med att vänner kommer över vid åtta och vi dricker drinkar och firar in det nya året.

Gott nytt år!

Vi ses 2009!


vilket julklappsregn

Jag har blivit en riktig sjusovare sista dagarna, inte ur sängen före halv tolv på förmiddagarna, whats up with that? I försig ligger J fortfarande i sängen, ska försöka väcka honom snart. Har en liten plan att ta oss in på mellandagsreorna och även byta några julklappar - läste att 50 procent av alla juIklappar byts, det är ganska tråkigt.

I allfall så har jag fått massor med fina julklappar

- en fantastisk mjuk morgonrock
- delar till min servis
- IItala skål
- smink
- 8 hour cream och lipstick
- massor med underbara underkläder från Hanky Panky
- ICAs Husmans kokbok
- 1000 kr i presentkort på Magasinet i Vaxholm
- kaffe"termos" (kommer inte ihåg det riktiga namnet)
- gjutjärnsstekpanna
- parfym
- kökskniv
- "lika par leka bäst"-spel, hahah inte prövat ännu, men det ska kan både spelas med bara ett par eller två
- 1 fantastisk fin tomte att ha vid granen (iförsig fick den dagen innan julafton)

allt detta från min familj, J och Js familj, tack så hemskt mycket!

Den 23 dec hade vi båda våra familjer här på julfika och man bara säga att det blev en succé. Roligt att familjerna har fått träffas och att  det gick så bra, jag tror jag och J har inrättat en liten tradition.

nu ska jag börja göra mig klar, J har vaknat och brunch på stan hägrar.


JULLEDIGHET!

Äntligen julledigt, 37 minuter sedan för att vara mer exakt. Jag har inte skrivit här på hur länge som helst och det är väl mer eller mindre för att det har varit för stressigt senaste tiden och livet har varit allmänt jobbigt. Men en liten recap över den senaste tiden tänkte jag försöka mig på innan jag önskar alla en god jul. Plus, det känns som jag har försvunnit från jordens yta och det känns inte bra.

- Jag åkte på matförgiftning och låg från lördagnatt till tisdag i magkramper som jag inte ens önskar min värsta fiende.

- jag har lämnat in en prognos som stressade mig så pass att jag helst ville gå hem och lägga mig under täcket. Vilket jag även fick göra i och med matförgiftningen, men jag hade helst besparats kräkandets.

- Jag har handlat julklappar och är nästan helt klar. Jag kan bara säga att PUB är mitt nya favoritställe, mest för att personalen är fantatstisk.

- vi har fått ganska mycket i iordning här hemma och vi har köpt och klätt en julgran som är underbart vacker

- vi har varit på Skansen med goda vänner, mycket mysigt och kallt, avslutades med fika på espresso house, as uasally

- bestämt mig för att köpa gymkort på SATS, nästa år ska jag bli stark och smidig

- förlorat mitt jobb som jag känner det, omorganisation på jobbet under 2009 - vet ingenting

- varit på två glöggfikor som var mycket trevliga, hade önskat att jag hade haft lite ork till att ordna glöggfika även jag, men ibland tar orken helt enkelt slut. Dock ska mina föräldrar och J mamma komma över och fika imorgon. 

- fått 3 julkort från mycket ordentliga människor, ska bättra mig till nästa år

+ tusen andra saker som inte är så intressanta, men jag kan bara säga att den här ledigheten är så efterlängtad. Ska bara ta det lugnt och försöka hinna med roliga saker. Informationen om omorganisationen på jobbet tog väldigt mycket på krafterna och jag gick väl mer eller mindre hem och var helt förstörd. Visst jag gillar förändringar, men helst sånna som är initerade av mig själv och det "värsta" i hela kråksången är ju att jag älskar mitt jobb. Jag kan bara konstatera att 2009 kommer bli ett intressant år, jag får bara vänta och se på vilket sätt. 

Nu ska jag sakta men säkert ta mig tillbaka till jordens yta och sätta ett litet avtryck. 

Jag vill önska er alla en God Jul och ett riktigt gott nytt år, vi ses, vi hörs och vi tycker om varandra

kram kram