lämnad

J åkte i förmiddag till London tre dagar och jag är ensam hemma för första gången och saknar honom redan.

Träning på SATS

Nu har mitt träningskort bara kostat 2000 kr per gång. Men jag är på gång. Jag har tränat muskel, bodyp pump, löpträning i gymmet och igår simmade jag också. Shit vilken träningsvärk jag har idag men det är bara bra.
Just nu är mitt mål att få in träning två gånger i veckan, ett muskelpass och ett löpträningspass. Sen ska jag försöka att få in lite olika varianter av träningspass för att verkligen utnyttja bredden av aktiviteter som finns att göra. Jag ska absolut pröva på danspassen, yogan, spinning, arobiscs och så vidare. Träning ska ju vara allsidig både för att få kondition på många olika saker och för att behålla rolighetsfaktorn i det. Men ett av mina mål är att jag vill kunna springa fem kilometer på 30 minuter till i juni när jag ska springa blodomloppet. Vi får se om det är möjligt.

men jag kan säga att "kostnaden per användningsgång" ska definitivt ner på det är kortet.

Nästa

Denna vecka ska jag åka till yasiragi Spa för att hålla utbildning i ekonomi för våra produktionschefer. Dagarna är rätt så fullspäckade och det är jag som ska hålla i dom och yada yada yada

det jag absolut ser framemot under dessa två dagar är maten. Vi ska börja med att äta frukost där ute, det är en fantastisk frukost och man kan till och med få sushi....jag längtar. Lunch och middag kommer nog bli även det jättegott. sen ska vi bada på kvällen så då blir det lite simmning för min del. Mitt nya liv har börjat men mer om det i ett annat inlägg


oj det har gått en vecka

sen jag skrev här senast, så ungefär en vecka på jobbet är avklarad och det är mycket stressigt just nu, eller stressigt men det är mycket jag har fullbokade dagar för flera veckor framåt. Idag satt jag på ett mastodont möte som tog 4,5 timme, puh. Nästa vecka ska jag åka och bo på Sundbyholm slott i tre dagar och skriva affärsplan, det ska bli väldigt roligt och jag hoppas på god mat och mycket effektivt arbete. Veckan efter det ska jag till Hasseluddens japanska spa och utbilda i ekonomi. Så det blir många dagar borta både i januari och februari då vi ska på kick-off. Förhoppningsvis så botar det min längtan efter att åka bort. Även om det är med jobbet och inte med min älskling så kommer jag få sova på hotell, äta god mat och bada i exklusiva bad. Lite lyx ändå.

Sundbyholms Slott
Här ser ni Sundbyholms slott

Första dagen på jobbet imorgon

Så väskan är packad, matlåda finns i kylskåpet, alarmet är påslaget och pendeln till jobbet går 07.34 imorgon
Laddad? nä inte direkt

Nu ska jag försöka sova, får se hur bra det går

Rean

Jag borde nästan bli en modebloggare så mycket bra saker som jag har köpt på rean. Hittat massor med saker som jag verkligen behöver så som ny kappa, stövletter och stövlar. Jag vill shoppa mer. Men den 7 januari startar NK rean så den tänker jag ta mig en titt på, det skulle ju kunna resultera i att jag hittar något mer på min lista.

By the way, jag var inne och kollade Acne-rean och jeansen, vem är dessa jeans designade för? kortaste modellen är
32or och dom är så smala att jag fick gå upp till 28 för att överhuvudtaget få igen dom i midjan (knappt), jag brukar ha storlek 26. Jag hörde flera tjejer klaga på längden på jeansen och jag kände mig som världens fetaste. Nä, hur många långa och smala tjejer kan det finnas för att tjäna pengar på dom jeansen? tjejen som hjälpte mig sa att det kan vara lite svårt om man är bred över höfterna, eh what? okej att jag är "lite" bred över höfterna, men seriöst jag har ifallfall lite perspektiv kvar. Nej, tummen ner för Acne-jeansen.

så skönt

Vaknade för andra gången idag för en liten stund sedan, hann säga hejdå till J innan han stack iväg och har nu lägenheten för mig själv. Precis fått i mig lite frukost och ska ta en blogg vända på datorn. Sen har jag en att göra lista som känns helt okej, ska även få in en latte på mocco, har inte varit där på hela ledigheten. Nu ska jag mysa runt ett tag i min sköna morgonrock innan jag tar vid. Känns lyxigt.


Året som har gått - 2008

2008 har varit ett väldigt speciellt och annorlunda år för mig, här kommer en resumé över året som har gått.

Jag kom hem från Spanien i början av januari och var smalare, brunare och definitvit piggare - helt enkelt ganska mycket snyggare mot i december. Jag såg mycket fram emot att börja mitt andra år på jobbet. Jag såg möjligheterna att kunna utveckla allting ytterligare ett steg som mycket roligt. Det är lite speciellt när jag man jobbar mot ganska styrda regler så som ekonomi ändå är, och man är bara med om allting en gång per år. Så i vissa fall har jag bara gjort saker två gånger nu. Så piggare och brunare så kom jag och en vän överens om att gå ut, så den 17 januari pakerar jag min lilla rumpa på en barstol på Grodan (i hopp om att det ska finns ett dansgolv - vilket det inte gör) och träffar mannen i mitt liv - J. Vi går vidare till Berns och där sitter vi och pratar i flera timmar, när vi ska gå så frågar J om mitt telefonnummer och jag langar upp ett visitkort och tänker inte så mycket mer på det, men några dagar senare så ringer telefonen och det är J som undrar om vi ska ta en drink på Rival kvällen efter. Javisst, svarar jag, drinken på rival blir faktiskt en fika på närliggande fik och det är starten på a lifetime of fika :) Denna månad gör jag även mitt livs klipp, säkert 20 cm åker av håret jag får en helt underbar page, känner mig som världens snyggaste tjej. 

Andra februari räknar jag och J att vi blev ihop, och vi är ganska oskiljaktiga från den stunden förutom några veckor i mars. Jobbet rullar på, äntligen kommer första prognosen. Tiden har varit rätt så stillastående tillsdess, men här tar det fart. Får även information om att jag kommer att få en bonus utbetald från min arbetsgivare, jag börjar febrilt fundera på vad jag ska använda pengarna till. 
 
I mars åker J till cypern i tre veckor och jag och S åker till Teneriffa en vecka. Teneriffa var fantastiskt, riktigt härligt väder, varmt och soligt, bra shopping och bra mat, vi tar det ganska lugnt, och det enda vi gör förutom att sola och bada är att vi spelar tennis en dag när det var lite moln. Underbar semester och jag hoppas att en liknande resa kommer att finnas med under 2009. Pefekt tid att åka. I maj kommer lönebonusen och den kliar i fingrarna, jag bestämmer mig för att göra en riktigt investering, jag köper mig en fantastisk märkesväska, Bayswater från Mulberry. Den är min ögonsten.

Se hela bilden

I maj har jag även äran att delta på en av mina närmaste vänners bröllop, ett otroligt vacker tillställning på Tyresö Slott en av årets varmaste dagar. J var oroligt snygg i en mörk kostym och jag hade köpt en lila klänning från Kookai. Men inget gick upp mot brudparet. Dom var så samlade och vackra. En mycket minnesvärd kväll med god mat, roliga tal, dans och drinkar.

I juni firar jag min 28-årsdag, tre gånger, jag kommer ihåg att jag skrev i bloggen att nu får det vara nog. Jag firade med familjen, J och senare med vänner, grillparty och mycket drinkar. Jag fick ett spel som jag fortfarande inte har provat. Det är faktiskt skandal.

I juli tar jag efterlängtad semester, 3 veckor som spenderas i Spanien, varav J är med en vecka. Den månden gick förbi i lugn takt, sol, bad, middagar, shopping och umgås med vänner. När jag kommer tillbaka flyttar jag in hos J, jag åkte inte ens hem på hela första veckan. Efter den veckan börjar jag och J prata om att flytta ihop och efter två dagar av diskussioner så kommer jag och J överens om att jag ska flytta in i januari 2009.

Augusti flyter väl på rätt så lugnt, jag börjar planera  för inflytt, och börjar försiktigt berätta för familj och vänner, lite jobbigt att berätta för den inneboende vännen att han måste börja kolla runt efter ett nytt boende. Plötsligt börjar tiden gå mycket fort, vi börjar planera för inflytt, uthyrning av min lägenhet och renoveringar. Första veckan i september börjar vi renovera garderoben för vi inser att det kommer inte finnas någon plats för alla våra kläder. September flöt på i renoveringstakter. Det var att slänga ut gamla saker och möbler. 1 januari 2009 blir artonde oktober, då går flytten, några goda vänner hjälper till att flytta ut ur min lägenhet och på två timmar är allt klart. Jag var väldigt stressad över flytten, städning av lägenheten, packandet och allt men det gick bra. I mitten av november flyttar den inneboende vännen ut och det känns verkligen som en lättnad, äntligen är vi ensamma och börjar inreda. December kommer och jag ser fram emot ledigheten mer och mer, det är väldigt stressigt på jobbet som alltid när det är prognos fyra och bokslut. Men allt går bra och jag har ordning på allt till slut. Hemma fortsätter vi att få iordning och julen står för dörren. Vi bjuder in våra familjer till den 23 december på glöggfika och det blir väldigt trevligt "svärföräldarna" går bra ihop. Nyår firar vi här hemma i lägenheten, vi blev ett ganska stort gäng och alla hade väldigt roligt, det uppstod till och med ett spontant dansgolv.

Nu ser jag framemot 2009, det ska bli ett intressant år på jobbfronten i och med omorganiseringen. Jag ser fram emot resor och det dagliga hemmalivet. Jag är även väldigt peppad inför att börja träna då jag ska köpa träningskort på SATS.
Jag ska även lova mig själv att vara lite lugnare och chilla, jag har varit ganska stressad de senaste månaderna.

Följ mig här!