idag firar vi våren

Valborg har, ända sedan jag var liten, varit en av mina favorit aftnar (förutom julafton så klart). Det handlar om att välkommna våren till vårat land och fira att nu kommer värmen. Det är som en ny början av året.
 
Ikväll ska jag fira med min pojkvän och vänner med en drinkkväll. Förhoppningsvis får jag se lite eld i Rålambshovsparken, har inte gjort det på många år.

trevlig Valborg och ta var på ledigheten

Den enda smarta människan? det skulle kunna vara jag

Ibland undrar jag vad det jobbar för idioter på mitt företag. Vilken jävla pissdag. Åh sen har jag kolhydratcravings, ja ni kan ju gissa vad det är för dag i månaden.

Skaffa er en bra kväll, för det ska jag!

jag är torsk

På jobbet så har vi haft det senaste året en hälsosatsning. Man skulle kunna säga att det är jag som är grundaren till den här satsningens utformning. Nu närmare vi oss slutet av detta års satsning. Det innebär att jag ska göra ett uppföljnings konditionstest. Närmare bestämt den 12 maj. Jag har knappt tränat någonting de senaste fyra månaderna. Det är ren och skär ångest. ÅNGEST!!

Tanken är att man ska förbättra sina resultat. Jag hade toppresultat på konditionscyckeln. Det skulle jag gärna vilja uppnå igen. Men men vi får se hur det går.

Det jag dock kan säga att det här året har gett mig är vissa goda förändringar.

- jag har slutat helt och hållet med chips
- jag äter knappt något godis urhuvudtaget
- jag har slutat i så stor mån som möjligt att äta hel och halv fabrikat
- jag äter hemlagade luncher
- jag äter bättre fetter
- morgongympa
- träning
- mer frukt


Min älskling


Mulberry's Bayswater. Den är så vacker, praktiskt och har hög kvalitet.


Vaddå försvunnit?


Hej bloggen!

Jag har varit lite frånvarande från både bloggen, datorer och internet de senaste dagarna. Men livet fungerar ändå och det gör det väldigt bra.

Jag är lycklig. Mycket bra saker har hänt på senaste tiden, saker och ting har fallit på plats. Nu ska jag ta mig in till stan och träffa J. Lite matalagning och tidigt i säng.

Det går bra nu, det går bra nu!

Ps. jodå väskan är inköpt, äntligen! Men det kräver ett helt inlägg i sig själv med bilder, så det får vänta.jag ska skaffa mig en älskling till

I helgen ska jag välkomna en storebror till mitt hem. Lillasyster behöver inte bli svartsjuk för som mamma till två så underbara individer kan man inte välja vilken man älskar mest. J är även redan införstådd i sitt styvfarsskap.

Fler detaljer och bilder kommer så småning om. Men först ska vi lära känna varandra lite bättre, alla fyra.


goda nyheter

Nu är jag glad.


Drinkar ikväll

Snart ska jag börja göra mig iordning, ska in till stan och träffa J för middag och sen träffa andra J för drinkar. Nu blev det krångligt. Första J är pojkvännen. Andra J är vännen.

Jag har inte varit ute på hur länge som helst så jag fick ett litet ryck och kände verkligen för att dricka lite drinkar och tjejsnacka.

Nu är det bara frågan vart vi ska. Alltid lika svårt. Kanske nåt på Kungsholmen, nu när vi är snart Kungsholmsbor båda två?


Gustav III

Igårkväll var jag och J på operan och såg baletten om Gustav den tredje. Det var riktigt bra och som gammal balettdansös så blir man bara så fashinerad av dansen och rörelserna. Men, jag tror, att J inte uppskattade det lika mycket som jag. Men jag varnade honom innan att det var balett (och det var han som köpte biljetterna). Men iallfall så kan jag rekomendera att gå och se den om man vill vara lite kulturell och göra något annorlunda.Nu ska jag snart åka hem till J och vi ska laga lite middag och sen ska jag sitta och titta på honom medan han öppnar kuvert. Eller ja, det kanske jag gör i typ 5 minuter och ger glada tillrop, sen ger jag nog upp och kollar in de nya Hills avsnitten som jag inte kan se på min dator.

Delivery!

Idag fick jag rosor (min favoritblomma) av min pojkvän.  Jag kan inte ens med ord förklara hur det känns inom mig.

Rosorna är så vackra.

image18image19

Om du har luskat reda på min blogg så vill jag att du ska veta att jag är så glad. TACK!!

Min lilla bil

Min bil blev stulen för en och en halv vecka sedan. Den hittades ett dygn senare pakerad ungefär en kilometer ifrån mitt hem med sönderslagen ruta och tjuvkopplad.

Det var otroligt onödigt men nu verkar det som att försäkringsbolaget har sagt ja till att laga den. TACK!

Jag behöver verkligen min lilla bil, den kommer kunna puttra på något år till.

Tom inkorg

Tom inkorg

Till en helt tom inkorg, och i dagsläget har jag bara 2 mail där i.

Mycket stolt över mig själv. Post-it lapparna används dock fortfarande, men jag har börjat lite försiktigt att använda mig av kategorin uppgifter i Outlook, plus att jag har kalendern i mobilen (som numera går under namnet "din skalmanklocka") som jag synkroniserar.

Full Inkorg

Full Inkorg

jag går en mycket intressant kurs på jobbet, det handlar om att effektivsera sin tid och skapa utrymme för att hinna med det som är viktigt och inte förvirra bort sig i oproduktiva uppgifter. Iallafall så handlar det mycket om att använda outlook på ett så effektivit sätt som möjligt. Så jag städade och tömmde. Så från en inkorg som såg ut så här till....

Bilder

Nu ligger några av mina semesterbilder upp på min facebook, check it out!