Superbra

Det blev superbra, lite annorlunda upplevelse, med en jättesnygg brun färg. Här är länken  

Nu ska man bara se hur länge färgen sitter kvar.


Jag ska bli brun

Idag ska jag bli brun, men inte genom att lägga mig i närmaste park och tokpressa. Utan genom att gå på SprayTan. Ska bli riktigt spännande att se resultatet ikväll, innan detta ska jag gå och klippa mig. Anledning, en av mina närmaste och äldsta vän ska gifta sig på lördag. Då vill man vara fin.
Kan man kvävas?

Min husfasad ska renoveras och för några dagar sedan så började det byggas ställningar runt huset och igår så hade dom tejpat för alla fönster plus att i morse när jag kom ut så stod det att alla var tvungna att plocka bort sina saker från balkongen. Jag får panik!

Igår fick jag för mig att jag skulle kvävas i min lägenhet och då var fortfarande två fönster inte försatta. Tänk idag när jag kommer hem. Det är sommar, jag vill kunna öppna balkongdörren och njuta av att sitta där, jag vill öppna fönster. Jag vill kunna sova med öppet fönster god damit.
 
Plus att jag gillar inte att det är plast runt fönstrerna, så min fråga till är, kan man kvävas?

Snart lunch,

Indiana Jones och Schlager för hela slanten

Imorgon blir det det, för första gången, Indiana Jones för mig. Jag försökte se första filmen i förra helgen, men somnade mitt i. Så jag ger det ett nytt försök på fredag. Alltså, igentligen är det min typ av film, äventyr och lite sånt, och inte för läskigt.

Annars så är det schlager som gäller. Ikväll semifinal nummer två med Perrelli, på lördag uppbunkning framför tv;n. Någon intresserad av att dela denna kväll med mig? Hoppas hon går vidare annars så är det helt meningslöst.

Idag ska jag iväg och träna på lunchen, sen är det stress som gäller. När stresen är så där ogreppbar och diffus då blir jag en gnällig bitch.

Btw, livet är ganska ironiskt. Kan det smäcka till dig så händer det. Efter månader av veling och feghet så tar jag modet till mig och tänker det spelar ju ingen roll, men just den kvällen då så klart.... I really hope that whats goes around does not come around, jag vet inte hur jag skulle klara det.

Singstar - sober - hell no!!!

Min oskuld inom Singstar är tagen. I fredags körde jag singstar för första gången i mitt liv och - nja måste jag säga. (Det kan ju ha något att göra med att jag är sämst på att sjunga) men i allfall aldrig i hela mitt liv att jag skulle göra det nykter.skulle min pojkvän veta vilka skor jag satt på mig?

Jag läste en kort notis i tidningen igår (kan inte länka just nu) om en flicka, Nathalie 20, som lämnade sitt hem i torsdagskväll och är spårlöst borta. Det sista pojkvännen såg av henne är att hon plockade några sedlar ur sin plånbok och gick ut genom dörren utan att säga något. Ett mystiskt försvinnande. Pojkvännen kan inte helt identifiera vad hon hade på sig, inga ytterkläder satt hon på sig och det råder stor osäkerhet vilka skor hon satte på sig om några.

Skulle min pojkvän kunna identifiera vilka skor jag har satt på mig? jag har 30 par skor, tror jag, jag skulle ju kunna sätta på mig vilka som helst. Det låter även väldigt konstigt att bara lämna hemmet utan att säga något. Jag har varit ihop med min kille i snart fyra månader och jag är djupt insjunken i "informationssjukan" - "jag går ut i köket", "jag går på toaletten", j"ag....", "jag.....","jag...." och "vad gör du?", "vart ska du?" "vart är du?"' "vad tänker du på?"
 
varför går man bara? tar med sig några sedlar? lämnar pass, nycklar, plånbok, ytterkläder, och bara försvinner?

För lite information? brukar min pojkvän skämta med mig om, men i det här fallet var det verkligen för lite information, och vilka ödesdigra konsekvenser det kan få.

(eller så hade jag nog oxå lämnat en så ointreserad pojkvän)


trötter

jag är trötter ikväll. men jag ska nog orka skriva några rader här, även om jag måste skriva med pekfingervalsen.
 
jag fick en helt otrolig massage igår eftermiddag av en helt fantstiskt söt liten thaitjej. Så duktig!! Det var så skönt. Sen har jag ätit massor med god mat under dom här dagarna. Dalarö är en underbar liten by och dit måste jag ta J i sommar, som en trevlig lite utflykt. Det ligger ju bara 40 minuter utanför stockholm. 

Det finns vissa handlingar som människor kan göra "mot" mig som jag alltid har stört mig. Nu är jag där igen och är irriterad. Jag får helt enkelt mogna, tror jag.

btw

Imorgon ska jag på SPA-konferens. Lilla admigruppen som jag har samordningsansvaret över ska konferera, förhoppningsvis får vi massor gjort och sen får vi njuta av relaxen och massage.


problem

min internet sladd är sönder så jag måste hålla in den och då kan jag inte skriva, så jag återkommer vid annat tillfälle.

ha det så bra

No going back

På engelska BBC Prime finns ett program som heter "No going back" det handlar om brittiska familjer som tar sitt pick och pack och flyttar till ett nytt land. Det handlar om deras äventyr som "nybyggare" i nytt land och språkförbistringar, försörjning och renoveringar.

Det är så jag känner just nu, there is no going back for me. Jag har tagit in på en väg som det inte finns någon återvändo på. Vägens ende vet jag inget om ännu men bakom mig smulas vägen sönder och det är bara att gå framåt, steg för steg. Just nu går farten riktigt fort, tempot är högt. Beroendet ökar för varje sekund och tanken att vända eller ändra riktining skrämmer. Vad som väntar där framme på den här vägen kan jag bara sia om. Men även för mig handlar det om språkförbistringar (om än ovanligt få), att bygga om livet, omvärdera sina föreställningar om framtiden och vara rusigt lycklig.
 


facebook kontot kapat

Jag har fått mitt facebook konto kapat och någon har skickat spam meddelande till alla mina kontakter och grupper som jag är med i. Inte så roligt att upptäcka. Satt manuellt och plockade bort varenda meddelande. Nu har jag bytt lösenord och ska skicka ett mail till facebook supporten. Men å andra sidan vad ska dom göra åt det.

Inte så många som hade reagerat iallfall, ganska pinsamt. Men dom som såg meddelandet förstod nog att det inte kom från mig iallfall. Tristare för dom som tror att jag har varit inne och skrivit något trevligt och sedan deletat det.

Ganska händelselös dag och kväll. Pojkvännen lagar lite middag och jag försöker hålla mig borta från köket men det är svårt, då både han är där inne och kontrollbehovet pockar på. Nä jag måste nog ut och pussa lite på honom. :)

Ha en bra kväll

Firat

I fredags firade jag och pojkvännen 3 månader. Äntligen! Det har varit tre månader i en månad, so finally. Vi var påväg att fira någon annan månad bara för att vi var så trötta på tre. Men vi bestämde att det får bli tre iallfall. Nu påväg in på fyra.

Vi hade en jättebra plan, vi skulle gå på samma restaurang som vi gick på för tre månader sedan och sen skulle vi gå på bio vid Medborgarplatsen. Men filmen som vi ville se gick bara på en biograf i hela Stockholm, Vällingby. Don't think so. Så det blev resturangen Kungsholmen här nedanför. Mysigt!

Igår gick vi en lång promenad från Norr Mälarstrand enda ut till Djurgården, fikade på Rosendal och gick tillbaka. På kvällen mötte vi upp en kompis och gick och drack drinkar.