9601

Jag har varit och tränat nu ikväll igen, jag körde på den roliga konditionsmaskinen, roddmaskinen och på multiviktsmaskinen. Lite stretchning och sittups. Im ready to die.

Är det nån som har förstått om det verkligen kommer snö här? Jag ska ta sköna skor imorgon om jag måste gå mellan pendeln och kontoret. Är det halt eller snö imorgon, ja då tänker inte jag köra bil. Inga vinterdäck här inte. Mamsingen och papsingen är i spanien, dom har badat i poolen och solar. Vilken lyx. Skönt att jag ska dit över jul och nyår.

Jag ska träffa chefen för ett av jobben igen.Vi ska träffas på torsdag. Han vill förtydliga nåt kring tjänsten. Det ska bli spännande att se vad han vill säga. Sen ska dom ta beslut så att det blir klart vem som får jobbet. Jag är den enda internt sökande som finns. Håll tummarna.


nu nervarvning och House.

take care

jetlag och 9739

jag skämtar inte, jag har jetlag. Jag får alltid problem vid tidsförändringar. Är nåt sjukt trött.

Idag börjar mitt nya liv. Jag har varit nere i vårat lilla gym och workat en ny maskin. Skitrolig maskin, men svår att förklara, men jag orkade 30 minuter utan att nåt jättejobbigt hände.

Det blev ett bra och produktivt möte idag, så det är jag glad över.

okidoki, godnatt

gissa!

Vad jag har gjort en söndag.........shopping så klart.

Kom hem med ett par jeans från gina tricot som jag är allvarligt orolig för, då det barkar för att dom kommer töja sig något förskräkligt. Sen köpte jag även en sjukt stor stickad halsduk från H&M men den ska tillbaks. Jobbigt.

Well Well nu blir det middag och sen jobb. Vad var det jag sa, ja söndagkväll går åt att skriva ihop nåt användbart till imorgon.

ha en härlig söndag kväll.

kram kram

lördag

Tvätten tvättas  och jag sitter framför datorn, fast jag borde städa. Jag ska skjutsa mor och far till arlanda i eftermiddag. Fast det enda jag igentligen vill göra är att sova. Jag mår inte riktigt bra. Sovit 12 timmar i rad två dygn i sträck och vill bara sova mer. plus att det kliar i munnen. Jävligt irriterande. 

Usch vad det här blev gnälligt. Nu slutar jag.


hemma

Idag är jag hemma och arbetar. Kommunikationen är inte alltid som den ska och igår fick jag reda på att jag har ett möte på måndag som jag trodde att jag hade om två veckor. Så nu måste jag skriva ihop ett dokument så jag har nåt att presentera. Men jag är så seg när det kommer till att vara kreativ. Jag har världens längsta startsträcka. Jag måste gå runt och processa innan jag kan få ner nåt på papper, så jag har en känsla att på söndagkväll kommer jag sitta med datorn i högsta hugg. Vilken tur att jag har massor med andra saker att göra istället idag.

Intervjuverna gick jättebra, eller intervju och intervju. Jag satt och lyssnade på cheferna. Men nu har jag verkligen huvudbry. För ett av jobben vill jag verkligen ha, det skulle kunna vara så otroligt utvecklande och passar mig fantastiskt bra. Tjänsten innehåller alla möjliga olika områden och tanken är att man ska bli chefens förlängda arm och ta sig an detta och jobba med utveckling av organisationen. Han sa att jag är inte där för att övertyga honom om vem jag är för det har han fått så mycket bra ifrån min nuvarande chef utan mest att berätta om jobbet. Visst jag går bort en del från det renodlade personalarbetet och kommer att arbeta med bland annat ekonomi. Men det innehåller så mycket områden och personal kommer vara en del av det. Sen beror det mycket på vad jag gör av det. Det andra jobbet är ett rent ekonomijobb. Men det handlar om att göra om ekonomiarbetet i det distriktet. Det kan vara intressant också, och är en typ av verksamhetsutveckling. Så nu får vi se.

Den här helgen blir nog mycket lugn. Ska ta tag här hemma, städa och tvätta står på agendan. Ni har säkert massor med roligare saker för er.

Trevlig helg!


visdomsord

Vägen är målet, målet är vägen

inte en men två

Jag ska inte på en intervju imorgon jag ska på två. Jättekul, men jag skulle helst vilja att de låg på olika dagar. Jag vänder och vrider ut och in på mig själv. Helst skulle jag vilja gå hem och sova men då är det bara att ta sig till huvudkontoret och gå på nästa.

Men det ska bli jättekul att höra vad dom har att erbjuda mig.

vad ska ni göra imorgon?


Äntligen internet

Äntligen internet i lägenheten, jag har inte kunnat surfa ordentligt på hur länge som helst. Men nu så.

So whats up in my life? ja massor med jobb i allfall, riktigt stressigt känns det som. Jag har fyra jobb annonser ute och kommer få läsa ansökningar tills jag dör. Men det är sjukt bra att lära sig och väldigt roligt ska jag tala om.

Helgen var jättetrevlig, spenderade lördag dag på stan (såklart) sushi lunch (såklart) och caffelatte efter ytterligare nån timme. Blev lite shopping både till mig själv och lägenheten. Middag på TGF och massor med starka drinkar på det. Efter massor med skratt i soffan och ett tappert försök till sotiga ögon så styrde vi kosan mot barhäng på Berns. Som senare följdes av barhäng och dans på East. Mycket trevlig kväll med många roliga inslag. 
 
Söndag spenderades med tusentals andra på IKEA för inköp till lägenheten. Man ska inte gå på IKEA när man är bakis, ingen bra idé, men det gick bra (om bra menas att man kom hem med fler saker än vad man var ute efter).

Kul att träffa dig, Anna, i torsdags. Det var alldeles för länge sen. Men som jag sa till Anna så planeras nog inflyttningsfest någon gång i slutet av november beroende på hur lång tid det tar med det nyinköpta köket.  

På onsdag ska jag på en arbetsintervju. Samma företag men ett annat typ av arbete och annan location.
Mycket spännande säger jag.

Så nu ska jag gå och sova. Alldeles försent för mig att vara vaken.

godnatt godnatt.


"jag-borde-träna-för-jag-har-möjlighet-ÅNGETS"


HHAHAHAHAHA

Absolut, det lär ju bli så. Vilken tur att det är gratis så man slipper

"jag-borde-träna-för-jag-har-möjlighet-och-betalat-massor-med-dyra-pengar-ÅNGEST"

Vilken ångest har ni?

ps. den nya budgeten presenteras om tre minuter, spännande.

jobbar

Sitter hemma och jobbar idag, måste använda mig av mycket tankeverksamhet och försöka trycka ur mig ett dokument till en arbetsgrupp som jag leder. Vi har möte nästa måndag och jag tänke vara ute i god tid och ha en dokument klart som jag bara kan gå in och uppdatera lite.

Jag har bott i lägenheten nu i två dagar, härligt!!

I eftermiddag blir det nog en tripp in till NK, ska köpa en kudde och sen ikväll har vi öppet hus på bostadföreningens nyöppnade gym. Ska kvittera ut en nyckel sen är det fritt fram att träna. Det kallar jag lyx. Hoppas det finns lite roliga maskiner typ löpband och roddmaskin. Det skulle jag vilja ha.


ha det!


tja

några minuter bloggning innan idol börjar, som jag starkt tvivlar på att jag kommer hålla mig vaken genom. Men jag får absolut inte missa hejbaberiba, jag diggar det så mycket. Det är totalt min humor, imitationer av människor som man överdriver deras olika sidor. Åh jag vrider mig av skratt.

Imorgon går flyttlasset. Stor flyttbil är hyrd och det blir att jobba hela dagen tror jag. Om inte annat i lägenheten för att få ordning på allting.

ps.

Mina kära vänner, ni vet att jag vill er allra bästa och därför skriver jag detta. Jag räknar med (i framtiden) att ha ett antal framstående och duktiga makthavare i vänkretsen. Jag räknar hårt med en framstående mäklare med egen stor mäklarfirma, en pressansvarig i antingen politiken eller på något stort företag lika känd som lotti (eller vad hon hette?? haha det motsa sig själv) i allfall, fast kanske inte för en så tragisk händelse. Jag räknar med en framstående nationalekonom (eller två faktiskt) som ska sitta i riksbanken eller finnasdepartmentet kanske även en dag bli finansminister, jag räknar med en chef över riksrevisionen, jag räknar med en personaldirektör för ett av våra största företag i sverige (det är jag), jag räknar med en mycket framstående marknadsförare som har grym påverkan på våra köpvanor. Jag räknar med en ny bill gates som har tagit fram våra framtida kommunikationsmöjligheter. Jag räknar med en en grym jurist som kommer ta alla kriminella (inom valfritt område) och se till att de gör rätt för sig. Fasiken att jag inte känner nån läkare. 

Ser ni vad jag ser för er! Så för gudskull nu så jag inte behöver bli besviken. (Då ingenting stoppar er)
tänk på att
-betala er tv-license
-anlita inte svart arbetskraft
-jobba inte svart 
-betala in eran skatteskuld i tid
-ta upp allt i deklarationen, även sånt som inte har någon större relevans
-uttala inga idologiska kommentarer
-rök inte hasch
-handla inte på kort som inte tillhör er, även om det är sambons (bra att börja redan här, så man inte gör några misstag)
-snälla, köp inte toblerone
-radera aldrig sms, och ring alltid när ni lovat
-radra aldrig e-mail
-a-kassefuska inte
-köp inte lägenheter svart
-köp inte bostadsrätt vid omvandling om du röstar rött
-drick dig inte full på krogen
-tjafsa aldrig, jag menar, aldrig på krogen
-skyll aldrig ifrån dig oavsett hur mycket det är någon annans fel
-behåll inte gamla obetrodda ideer oavsett hur mycket du än tycker du har rätt

Nu så ska det säkert gå bra för er allihopa, Lycka till!
 

SJÄLVSTÄNDIGHET

Mina härliga tapeter är uppe.

Okej, men nu antog jag att man skulle välja svenska ord. Det kanske inte alls innebar det men jag tycker dock att ord på ens modermål (märk noga att jag inte skrev svenska) är förmodligen vackrast. Och sen, vilken konst är det att hitta vackra ord på italienska? Men det har förmodligen inte så mycket med innebörden att göra. Nej svenska ord betyder något genom associationer. Ja, jag kanske var lite enkel i mitt val, men här kan ni få några till. Fjäril, sommaräng, jordgubbar, fiol, ö (tänk att nått så stort fick bara en bokstav). Men det kanske är fel av mig oxå för man borde ju bara ha ett ord som man tycker är vackrast. Det kan jag verkligen inte välja.

peace, love and understanding, plus massförstörelsevapen för att hota med när andra inte gör som man vill.

LÄGENHETEN!!

jag har fått tillträde till min lägenhet idag, och vi har målat i sex timmar. Just nu är hela lägenheten vit förutom hallen som ska målas imorgon. Det är så fint! Jag vill vara där hela tiden. Jag vill definitivt inte jobba imorgon, jag vill sätta upp mina fina tapeter och fortsätta att måla.

Det var så nervöst imorse på banken. Alla papper som skulle skrivas under och sen träffa säljarna och få nycklarna.

Jag är jättelycklig och väldig trött.

ps. kommentarer på blogginlägg får lämnas här, inte i det civila :)

roligt....eller är det bara jag?

One three hill eller O.C: Inte sett någon av dem på jättelänge, tycker att OC som skulle vara så eggy och tabubrytande blev super mesig så jag slutade, och onethreehill blir det nog mer av på bakissöndagarna när jag får styra över tv själv, i min alldeles nya lägenhet.
Ute- eller hemmakväll: Beror på graden trötthet, men helst utekväll, sitta och fika i timmar eller festa
sex eller mys: måste jag välja, så säger jag sex, men det har nog mest naturliga orsaker. (desperat, me noooo)
Salt eller sött: salt
lyx eller budget: Mixen är fab
sommar eller vinter: Sommar jämt
När är du Född: 1980
vad har du på dig en ledig dag hemma: mina bomullsträningsbyxor, as sköna och snygga + t-shirt
Favoritresturang: flera stycken
Favoritfilm: You got mail
Drömväska: Bayswater (får nog vänta ett tag med det)
Har du barn: Nej
födelseort: Stockholm
Smeknamn: Hille, Helle, babe, älskling
Favoritfärg: Granitgrått, grått, svart, lila, brunt, vitt
Drömprins: Orlando Bloom
Har du varit kär: Ja
Favoritlåt : Not ready to make nice -
Maträtt: Pasta
FavoritResemål: Mille Palle
Favoritblomma: Rosor
Tycker inte om: trångsynta människor, männsikor som ser sig själva som fattiga (fast dom inte är det), ologiska orättvisor, skatt, krig......(ska vi fortsätta??)
Senaste sjukhusvistelse: senaste var enda då jag var sex år
Favoritdricka: vatten, mjölk, vodka, champagne
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: gula tapeteter, men i nya lägenheten ska det bli vita väggar.
Vad gör du när du är uttråkad: surfar eller slötittar på tv
Missbruk: shopping
Vän som bor längst från dig: Min bästa vän är på andra sidan jorden, litterärt.
Vad retar du dig mest på: Pendeltågen
Läggdags: halv tio är standard på vardagar, shit man har ju inget liv.
Nagellack: används mycket sällan
Husdjur: nej
Skostorlek: 37
Syskon: en lillasyster
Favorit pålägg: leverpastej
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: forskning som syftar till att ta fram kunskap om kvinnliga symtom på sjukdomar. Ex, hur ser en kvinnlig hjärtattack ut.
Vilket är det vackraste ordet: Sverige
Bästa bok du läst: Momo
Är du Internetberoende: oh ja
Favoritparfym: Addicted, Dior
Gillar du snö: Ja när det är tjockt vitt och solen skiner
När köpte du något åt dig själv sist: Det var i förra helgen då jag shoppade loss för ett par tusen
Vilken är din bästa egenskap: jag är rak och lojal
Senaste pojkvännen: svår fråga, kan faktiskt inte svara på den. (ja det låter hel schizo)
Vilken film såg du på bio senast: kommer inte ihåg
Senaste köpta skiva: kommer inte ihåg senaste
Favoritgodis: lakrits
Studier eller jobb: Jobb
Bästa kompis: Arjan och Vero
innerstad eller liten ort: Storstad
Favorit bloggar: många

Nytt eller vintage: Nytt

Packing time

Idag ska jag börja packa ihop mitt rum. Det är enda dagen som jag har tid med det. På måndag får jag tillträde till lägenheten och sen ska det målas och tapetseras hela veckan. Flyttlasset går på lördag nästa helg. Så allt som jag inte behöver nästa två veckor ska jag packa ihop nu.

Ikväll blir det en fika på stan med en kompis, kul.

Jo just det jag har gjort nåt väldigt annorlunda men jag tänker inte riktigt ännu avslöja vad det är. Haha vilken chock.

pussar och kramar.

OLD DIRTY BALLER

That's my name.... Det blev så under en galen förfest i lördags. 
    Vi började förfesta kl 18 och efter en hel del internskämt och en 70cl vodka senare så gick vi vidare till whiteroom som var galet fyllt av folk. Jag har inte dansat så mycket på år och dar som jag gjorde i lördagsnatt. Så sjukt roligt hade vi.

Det här var min sista helg som jag förfogar över helt och hållet, så det blev en hel del shopping på lördag dag oxå. Sen blev det en trevlig lunch på ett hak i gallerian och en kaffelatte på coffi...så klart mannen!!

7 dagar kvar till lägenheten är min. Jag fick en present av min syrra, om heminredning och hur man målar om. Det är dom där killarna från femman.

jaja, nu är kl 2050 och jag ska faktiskt palla mig i säng. Helgens sviter sitter fortfarande i.