tittar på bonde söker fucking fru

Ser folk ut så där? uppenbarligen

shit alltså

snacka om att vara big brother-extreme makeover -bachelor-skadad

tur att det komme lite topmodel på trean efter det här

by the way, fortfarande på urdåligt humör

Fuck Fuck Fuck

Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck

Helvete Helvete Helvete

For Fuck Sake

Jag är förbannad, arg och jävligt förbannad igen.

Jag vill bara säga For Fuck Sake till mycket just nu.

For Fuck Sake

 vad i helvete trodde ni?ps. min diskmaskin är up and running, its fab

jag har världens finaste kök

Jag kommer få det finaste köket ever, helt otroligt.

Idag föreslog jag två vänner till ett jobb på mitt företag. Jag hoppas för allt i världen att de gör bra ifrån sig, hahaha. Nä, seriöst jag hoppas verkligen det. 

Det är viktigt med nätverk tjejer, nätverka för allt du är värd, för sånt här kommer ur sådan. Plötsligt en dag står du där med ett dröm jobb enbart genom att känna människor. Jag hoppas verkligen att detta faller i god jord. 

idol kväll, ofcourse,  

helgen

helgen har varit riktigt god mot mig. Börjad fredagen med morotsoppa och fortsatte framför idol och hej baberiba, ofcourse. Lördag vaknade jag tidigt och började jobba med köket. Det har gått riktigt bra och fort. Många skåp uppe och börjat sätta ihop lådor. På kvällen åkte jag hem till vero där en helt underbar middag väntade. Så himmla gott var det och härliga människor, en riktig liten samling. Sen gick vi vidare (på mitt förslag) till hotell Anglais, tog en drink i lobbyn, tillsammans med hundratals andra iförsig. Sen tog jag mig hemmåt medans de andra gick vidare till east. Idag har vi jobbat vidare med köket, lägenheten ser lite mer ordnad ut. jag kan faktiskt röra mig lite mer nu. Jag tvättar och har till och med matlåda till imorgon. Livet känns lite lättare. 

Jag har inte sagt någonting om mitt nya jobb. Min titel är projekt-ingenjör. Jag kommer att arbeta med ekonomi, logistik, arbetsmiljö - miljö och kvalitet-frågor, personalfrågor och många andra arbetsuppgifter. Det beror mycket på vad jag gör det hela till.  Jag kommer att ha 10 minuter med bil till jobbet. Helt underbart, jag kommer att få normal mornar när jag kan gå upp kl 7 istället för kl 6. Jag börjar i januari. 

Ha en bra söndag kväll, kram.  

Köket

Min lägenhet ser ut som shit, men golvet är lagt och snart ska de första skåpen upp.

Jag är så himmla glad för mitt nya jobb. Projektingenjör, ja det är inte en titel som jag trodde jag skulle inneha i allfall.

SHIT DET GICK VÄGEN

jag har fått nytt jobb


nu rivs det kök...

En vecka sedan jag skrev senast och då var det förfest med utgång, likadant som igår. Min syrra har varit hemma sedan i onsdags. Hon pluggar i Kalmar och fyllde 21 i måndags så nu var hon hemma. Vi förfestade hemma hos mig och sen gick vi ut. Vi hamnade på en "gymnasiefest" på K-15 kök och bar. Sen ville jag och vero gå vidare till east men där kom vi inte ens in.  Så jäkla trist. Så då åkte vi hem och gick och la oss.

Imorgon (hoppas jag) is the big day, då får jag reda på om jag får jobbet som projekt ingenjör. Håll tummarna för mig.

Nu är hela mitt kök utrivet. Finns bara städskåp och kylskåp kvar. Det ska bli så spännande. Har köpt nytt golv som kommer här i veckan, ett mörkt korkgolv.
 
Kan ni tänka er att man kan bo i ett hus i tre veckor och träffa sin granne först idag. Det är lite scary faktiskt.

Ikväll blir det film i soffan. ha en bra kväll och måndagmorgon.

hej hopp förfest

Nu startar förfesten, drinkar framför idol. Whooo

Go danny go, eller som vero säger "du går alltid på de yngre" jag skulle verkligen inte ha nåt emot att möta honom på sturis ikväll.

Oj nu skriker vero på mig måste nog se efter vad hon vill.....

fredag

Solen skiner ut och jag har sovit 13 timmar inatt, hur normalt är det?
Men som Vero sa, då är du utvilad för ikväll, och det lär ju stämma för annars är nåt väldigt fel.
Ikväll är det PARTY, vodkadrinkar och dans.

Idag har jag läst CV till jobb som jag har ute. Alltså vad folk skriver dåliga ansökningar. Nu lägger jag inte så mycket krut på det iförsig för jag kollar mest folks erfarenhet innan jag skickar vidare dem. Men ändå, jag lär mig en hel del på detta. Jag får sätta ihop en "att tänka" på lista.

Idag blir det även lite välförtjänt shopping, men först lunch och städning.

Ha en härlig helg,

Kramar

16204

Okej intervjun som jag hade imorse. Det gick bra, nu fick jag svara på fler frågor och även göra ett litet test om personligt ledarskap (say what??) som vi diskuterade runt.

Jag vaknade klockan fyra och hade ångest över jobben. Jag får ett av dem om jag bara säger till men jag vill ju ha det andra mer. Så jag måste vänta och känner att jag håller det andra jobbet på halster och det är det som inte känns rätt.

well well, jag kommer få svar i början av v. 46. Men jag vill veta nu!

8686


någon annan som börjar bli riktigt irriterad på OC, nu är det bara löjligt.

Imorgon ska jag träffa chefen för "Farsta-jobbet" (jobbet som jag verkligen vill ha) igen. Jag undrar vad han vill? Han sa att det är jag och en annan person kvar i processen. Spännande. Jag rapporterar imorgon igen.

Det gick rätt så smidigt att komma hem idag fast det var såna problem på tunnelbanan på grund av snön.

jag ringde mamma och pappa,

Jag " det har börjat snöa, jag pulsar i snö här"
mamma " ojdå, haha jag pulsar i sand, precis varit och badat"

fick lämna bilen vid kontoret idag, har ju bara sommardäck, imorgon måste jag gå mellan pendeln och kontoret. Riktigt irriterande.
 
well well, tränat igen idag. Jag sa att mitt nya liv har börjat.